Интимно

Какви сте в секса според избора на сладолед?

Ако ванилията е ваш любим сладолед, то вие предпочитате класическия секс

22.02.2014г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Сладоледът е изкушение, на което може да се отдавате целогодишно.

В романа „50 нюанса сиво“ той е част от любовната игра на главните герои. Как е при вас? Ако все още не сте опитвали любимия сладолед от тялото на половинката си, може би е време да се престрашите. А ето какво показва изборът ви за сладкото изкушение за вашата сексуалност.

Сладолед с вкус на кафе, карамел и с добавен алкохол

Вкусове без конкуренция! Любителите на тези вкусове са прагматични в любовта. Не си падат много по експериментите. В любовта се свързват по-скоро на интелектуално ниво, отколкото на сексуално. Вашата любима поза е мисионерската.


Страчатела

Перфектен баланс между ванилия и парченца вкусен шоколад. Любителите на този вид сладолед са по-скоро нерешителни. Бързо им доскучава и затова се нуждаят от постоянно разнообразие в леглото. Обичат повече от една секс поза и е трудно да се определи коя точно е любимата им. Не се срамуват да говорят за секс. Предани са на половинката си, но не обичат да бъдат притискани. Обичат тантрическия секс, а кучешката поза им доставя най-голямо удоволствие.

Сладолед с ядки

Сладоледът с орехи, лешници, шам фъстък и други любими ядки трудно се комбинира с други вкусове. Тези, които обичат вкуса на мляко, захар и ядки искат да усещат само него. Той е любим на хората, които са моногамни, отдадени на половинката до себе си и трудно биха простили изневяра. Любителите на сладоледа с ядки са и непоправими романтици. Обичат пози, в които могат да се прегърнат с половинката като позата лъжички.

Ванилия

Ваниловият сладолед и аромат са класически и любими на почти всеки. Ако това е вашият любим сладолед вие сте човек, здраво стъпил на земята. Освен, че обичате класическия вкус на сладоледа, такъв е и сексът за вас.

Не си падате по експериментите в леглото, и идеята да правите секс на плажа лятно време, сред природата или на други необичайни места, бихте отхвърлили без да се замислите. Това разбира се не ви прави скучни в леглото. Вие сте от този тип хора, които не спират да търсят голямата любов. Ваши любими пози са мисионерската и поза лъжички.

Лимон

Свежият вкус на лимона в комбинация с вкусна сметана винаги напомня за лятото. Любителите на тази комбинация обичат секса. Техните сексуални фантазии нямат граници. Мечтаят за секс под нощното небе на някои екзотичен плаж, но понякога са нерешителни при избора на партньор. Когато открият голямата любов, те се отдават на човека до себе си. Обичат да използват игра при секса, а любимата им поза е ездачка.

Свързани статии

Шоколад

Към списъка с класически вкусове може да добавим и шоколадовия сладолед. Той никога не се среща само под една форма. Може да бъде с допълнителни парченца шоколад, с бисквитки, ядки и т. н. Ако това е вашият избор, то вие сте страстни в любовта и предани любовници. Чаровни, вие държите на дълготрайните връзки. Вашата любима поза е сливане – жената е легнала изцяло по корем, а партньорът й е плътно върху нея.

Сладолед с вкус на банан и други плодове

Обикновено плодовете се комбинират с ванилов сладолед. Специфичният вкус, който плодовете създават на сладоледа не е любим на всеки. Но ако предпочитате банановия сладолед и всеки друг плодов вкус, то вие сте личност, която през повечето време е изключително придирчива към избора на партньор.

За вас е важно да опознаете добре човека срещу вас и само тогава ще може да доверите любовта си. Но от друга страна вие сте страстни любовници с богато въображение и обичате експериментите в леглото. Трудно е да се каже коя е вашата любима поза, защото повечето от тях измисляте на момента с любимия човек.

Снимка: Sxc.hu

Коментирай