Интимно

Любовен хороскоп от 24 февруари до 2 март 2014

Какво ви очаква в любовта

24.02.2014г. / 11 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През тази седмица представителите на зодиакалните знаци ще се чувстват така, сякаш са се качили на романтично влакче. Благодарение на хармоничната връзка между Сатурн и Венера събитията в любовен план ще бъдат сравнително стабилни. Ето какво ви очаква в любовта. 

Овен

За Овните ще има известен по-хладен период в любовта. В събота, Марс, която е ваша управляваща планета, ще се превърне в ретроградна. Но е възможно това да се усети още в началото на седмицата. До 19 май е възможно да се усещате така, сякаш няма смисъл да се борите за любовта. Помислете дали енергията, която ще вложите в близки отношения си заслужава и няма да навреди на вашето благополучие.

Телец

Най-сетне започвате да се усещате в любовта така, както искате. Още от първия ден на седмицата не само ще бъдете на една и съща вълна с половинката, но и ще се подкрепяте един друг. Ако нямате половинка до себе си, но имате обект на желание е възможно да се разочаровате, но това ще е само до събота, когато има възможност да срещнете нова любов. Увеличете шансовете си за нови познанства като посетите някой клуб или парти.

Близнаци

Въпреки че в петък мислите ви ще се прояснят, това няма да ви измъкне от онези мисли, в които търсите любовта на живота си. След събота ретроградният Марс ще окаже своето влияние по отношение на романтиката. До средата на май може да се усещате така, сякаш в любовен план има някаква пречка на пътя ви. Ако имате половинка до себе си, опитайте да дадете тласък на романтиката във връзката, въпреки ретроградния Марс.

Рак

Раците и особено тези, които са самотни, отдавна са разбрали, че имат нужда от малко приключение в любовта. Тези, които имат половинка до себе си, още в началото на седмицата заедно ще се усетят здраво стъпили на земята. Ако някои от вас са решили да сложат край на връзката си, ще останат верни на себе си и убежденията си.

Лъв

Ако имате половинка до себе си, комуникацията най-сетне ще започне да се подобрява. След събота Меркурий ще попадне в сектора на връзката ви и вие ще бъдете в състояние да обмените идеи и да вземете важни решения. Ако нямате партньор, може да се отдаде възможност да се запознаете с някой интересен човек или да се отдадете на еротичните си желания с някого, с който нямате сериозна връзка.

Дева

Комуникацията във вашата връзка е стабилна през тази седмица. Знаете, че ако имате нужда да поговорите с някого, половинката ви е насреща. Той или тя действат по-практично и знаят как да премахнат мислите, които ви тревожат. Възможно е да обсъдите и бъдещи планове за вашата връзка. Най-доброто тепърва предстои, както за обвързаните, така и за тези, които нямат половинка.

Коментирай