Интимно

Любовен хороскоп за 3-9 март 2014

Силен тласък в любовта за всички зодиакални знаци

03.03.2014г. / 09 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През тези дни настъпват положителни промени в любовта. Периодът от 5-ти март до 5-ти април е подходящ за намирането на нова любов или за затвърждаването на връзката ви.

Овен

Ако нямате половинка до себе си през тази седмица може да очаквате положителни промени. В сряда Венера ще се премести във вашия сектор и благодарение на социалните ви контакти, може да се появи някой специален човек, който да даде тласък на романтиката във вашия живот. До 5-ти април ще имате по-големи шансове да срещнете нов партньор. Също така, едно приятелство може да прерасне в нещо повече. Ако имате половинка до себе си може да се радвате на спокойния климат във вашата връзка.

Телец

Около вас има човек, който се възхищава на вашите професионални успехи. Може би някой, с който се налага да работите или някоя авторитетна фигура се е впечатлила от вашата личност. Въпреки любовните трепети, не забравяйте за служебните си ангажименти.

Близнаци

През последните дни сте изпитали силно желание да пътувате в чужбина. От сряда до 5-ти април има много големи шансове да срещнете любовта на необичайни места. Може да е на другия край на света, в ресторант, образователен курс, който посещавате и т. н. Все възможности, които откриват нови хоризонти за вас в любовта. Ако имате партньор, отношенията между вас ще бъдат наелектризиращо романтични.

Рак

В сряда Венера ще влезе във вашата диаграма в сектора на еротиката и романтиката. Това може само да радва половинката до вас, защото ще бъдете любовно настроени. Ще дадете свобода на сексуалните си фантазии. Ако нямате половинка до себе си, увеличете социалните контакти, защото има вероятност да срещнете нова любов.

Лъв

Когато става въпрос за партньорство, периодът до 5-ти април е много силен, ако нямате половинка до себе си или ако се намирате във връзка. Подкрепата на Венера ще се усети много през този период. Във връзката си ще усещате хармония. Ако се срещате с някого, когото харесвате, периодът ще даде тласък в отношенията ви.

Коментирай