Интимно

Тайните на сексуално задоволените двойки

Как поддържат интереса и огъня?

04.03.2014г. / 14 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow

Снимка: Outnow

Приятелката ви постоянно се хвали с нестихващата любов и пламенния секс, които изпитва с партньора си след толкова години и две деца? На вас чак не ви се вярва как това е възможно! При повечето двойки страстта и желанието утихват, особено насред ангажиментите покрай децата и изморителния работен ден. Пък и често рутината превръща съжителството в коловоз, който „убива“ желанието за интимност.

Каква е обаче тайната на сексуално задоволените двойки? Как поддържат интереса и огъня? Приложете съветите им и няма да сбъркате!

Среща за секс

Насрочете си дата за сексуално преживяване! Ако ви звучи глупаво и лишено от спонтанност, ще се убедите, че не е така. Пък и спонтанността си има „срок на годност“. Няма да сте спонтанни след 15 години брак. Според двойки, доволни от сексуалния си живот, насрочването на срещи за секс е много добро решение.

Установете свои правила! Подкладете интереса като си забраните интимности до деня и часа на „срещата“. Така ще възбудите интереса си още повече. Или друг вариант е да си определяте „срещи“ извън спалнята, където е обичайното място за секс игри. Ако децата ви са малки и спят във вашата спалня – изчакайте ги да заспят и си „уредете среща“ в хола или кухнята. По избор облечете нещо апетитно и секси!

Заключвайте спалнята!

Ако сте семейство от години и имате 2 или повече деца, неминуемо усамотението е проблем за вас. Задоволените двойки съветват задължително да слагате ключалка на стаята си – така ще имате пълноценно време само за вас двамата. Няма да се налага да отменяте интимностите, само защото някое от децата може да нахълта.

Свързани статии

Усъвършенствайте секса „набързо“

Бързият секс с времето става все по-оценен от много двойки. Така или иначе протяжните игрички вече вероятно са ви писнали – защо да не станете първенци по „секс спринт“? Сексуално задоволените двойки твърдят, че този метод работи. Създайте си настроение „набързо“ сутринта преди работа, или „набързо“ преди децата да са станали. „Набързо“ можете да се поглезите със секси игри под душа. Използвайте въображението си.

Експериментиране

Както при повечето неща, така и при секса хората са склонни да харесват разнообразието и изненадите. Балансът между приключенията и конвенционалното трябва да е съобразен с вашите индивидуални вкусове като двойка. Нещо просто като редуването на хола и банята като места за секс би могло да ви накара да се почувствате по-възбудени от всякога. Можете да отскачате до вилата за една авантюра, ако ходенето в хотел ви се струва прекалено ретро.

Задоволените двойки се грижат за външния си вид

Дори да ви се стори повърхностно, външният вид за сексуално удовлетворените винаги е поддържан, според проучванията. Вашето либидо се повдига от цял комплекс предпоставки. Апетитният вид е една от тях. Не се запускайте!

Комуникация

Доволните от сексуалния си живот двойки поддържат добра комуникация помежду си. Най-горещият съвет на психолозите е да разговаряте за всичките си сексуални желания или нежелания, за това какво ви харесва и за какво фантазирате. Ще се изненадате колко това ще подобри сексуалния ви живот.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Ани ( преди 10 години )
Борисов ли, Пепи? И той не е за изхвърляне :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
М ( преди 10 години )
До pepi: Този на снимката е Оуен Уилсън - запознайте се!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
tgezi na snimkata ne goi poznavam , az sam s boiko
отговор Сигнализирай за неуместен коментар