Интимно

Най-любимите секс пози на жените

Вложете страст и накарайте вашето цвете да разцъфне

08.03.2014г. / 13 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В секса фантазиите и желанията на мъжете и жените често се препокриват. И двата пола искат да се усещат желани, половинката им да предизвика в тях нови желания и страст, а сексът просто от полов акт да се превърне в нещо наистина специално. През днешния ден всяка дама иска да се почувства специална, а заслугата в повечето случаи е на партньора й.

Надяваме се, че всеки от вас, който има любима до себе си, ще се постарае да изненада половинката си. В романтичната изненада винаги има място за секс. Не пропускайте да доставите удоволствие на партньорката си с някои от тези секс пози, защото се оказва, че са едни от най-любимите на жените. Вложете страст и накарайте вашето цвете да разцъфне.

Кучешка поза

Жените определено изпитват голямо удоволствие от кучешката поза, тъй като леко наведената предна част на женското тяло и издаденият леко назад ханш осигуряват дълбоко проникване. За да доставите максимално удоволствие на партньорката си, не забравяйте докато прониквате да галите тялото й нежно или да я обгърнете с ръце.

В този интимен момент, ако дамата си пада по мръсни приказки, може да й кажете нещо, което знаете, че не само ще й хареса, но ще разгорещи страстта й. Кучешката поза е идеална и за стимулиране на клитора, нещо, което може да достави на дамите серия от оргазми.

Обратна ездачка

Осигурете си максимално удоволствие с тази поза. Пригответе топла вана за вас и половинката ви. Сложете свежи цветя край ваната, свещи, шампанско или друго вино. Може да ви изглежда твърде банално, но е факт че дамите се впечатляват от тези неща, колкото и изтъркано да изглеждат.

Преминете към любовната игра, която да започне с обтриване на телата ви с гъба за тяло с пухкава пяна. Не бързайте. Колкото повече време минава, толкова повече възбудата в партньорката ви нараства. Когато дойде моментът за проникването, нека тя седне в скута ви, но с гръб към вас или иначе казано – поза обратна ездачка. Тази поза може да премине постепенно в кучешка, а защо да не продължите с експериментите и в спалнята?

По корем

Поза, която отново осигурява дълбоко проникване, но в същото време свързва партньорите по необикновен начин. Когато партньорката ви е легнала по корем нека да повдигне леко ханша си назад и нагоре.

Легнете изцяло върху и слейте телата си. Позата позволява да се гледате един друг и да си шепнете забранени думи. Нещо, което допълнително би възбудило дамата, но само ако не е правено със сила, а съвсем леко, е пошляпването по дупето и лекото подръпване на косата.

Свързани статии

Мисионерска

Тази класическа секс поза е една от любимите на жените, защото може да претърпи много трансформации. Започнете с мисионерската поза като постепенно променяйте позицията си. Застанете на колене, а партньорката ви нека бъде с леко свити крака в коленете като стъпалата й да бъдат опрени на вашите гърди.

Позата позволява вие да определяте темпото, да докосвате партньорката си по цялото тяло и не на последно място дълбоко проникване. За да бъдете още по-близо до нея, след определено време тя може да повдигне краката си на раменете ви, за още по-страстен секс.

Когато правите любов с половинката си обикновено сменяте позите, а защо специално за празника не съчетаете любимите й секс пози и с различни образи, в които да се превъплътите. Тук може да прочетете за идеи за секс ролеви игри, които да направят момента още по-специален.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Елена ( преди 10 години )
От редакцията: Благодарим за това, че забелязахте грешката. Позволете, моля, да забележим, че знаем езика, разбира се, но не сме безгрешни. :-)ВЪПЛЪЪЪЩАВАМ!!!/А,НЕ ВЪПЛАААЩАВАМ!!!!Щом и тези,които пишат статии,не знаят бългаеския правопис,какво остана за децата??!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар