Интимно

Как да бъдете неговата гейша

Усмихвайте се не само с устни, но и с очи

03.04.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Гейшите винаги са били свързвани с много мистика. Дамите, в които мъжете се влюбвали до полуда преди векове днес могат да научат съвременната жена на много неща в любовта. Повечето от тях ги знаем, но понякога забравяме за тях. Ето няколко малки гейши тайни, с които да успеете в любовта.

Женствеността е стар инструмент за привличане и задържане на мъжкото внимание и любов. Затова никога не пропускайте да подчертаете вашата женственост. Мъжете винаги я забелязват, независимо че невинаги биха споделили това с вас. Женствеността не се крие само във фигурата, а в усмивката, походката, осанката, маниерите на жената.

Подчертайте извивките на вашето тяло. Наблегнете на тази част, от фигурата си, която е най-пленителна. Така, ако имате нещо, което не харесвате във фигурата си, акцентът ще отвлече вниманието от малкия недостатък.

Не пропускайте да добавите розово към бельото, грима или аромата, който ще си сложите. Той допълнително ще помогне да изпъкне женствената ви натура.

Усмихвайте се не само с устни, но и с очи. Усмихващите се очи блестят. Топлият поглед докосва и това мъжете винаги ще го почувстват.

Мъжете обръщат внимание и на мелодичния ви глас. Бъдете мила, звучете предизвикателно и флиртувайте с гласа си.

Свързани статии

Мъжът се влюбва не само във външността на жената, но и в нейните остроумие и интелигентност. Мъжете харесват уверените жени, забавните жени, тези с които могат да разговарят с часове на вълнуващи теми.

Поглезете тялото си и особено ръцете, краката и косата си. Кожата ви трябва да бъде мека като кадифе и ухаеща на ванилия, жасмин. Аромати, които възбуждат мъжете.

Винаги му правете комплимент. В повечето случаи дамите не споделят с партньора си, ако сексът е бил вълнуващ, а мъжете искат да чуят това. Затова не пестете комплименти, особено ако той е наистина добър любовник.

Обърнете внимание на интериора на спалнята. Всяка подробност е важна за стимулиране на мъжкото желание. Запалете ароматни свещи, направете плато с афродизиаци, пуснете хубава музика.

Доставете му удоволствие с разнообразни еротични игри. Докосвайте го без ръце, обгрижвайте тялото му докато играете любовна игра с него.

Често сменяйте позите. Това не само ще удължи ерекцията му, но и ще разнообрази секса. Не бързайте! Поддържайте бавно темпо.

Коментирай
11 rate up comment 2 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 9 години )
Не искам да съм ничия гейша
отговор Сигнализирай за неуместен коментар