Интимно

Най-лошите любовни съвети

Които задължително трябва да избягвате

06.04.2014г. / 13 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Ако досега не ви е вървяло по мед и масло в любовта, вероятно сте се наслушали на какви ли не съвети как да намерите г-н Перфектен или какво да правите, за да задържите човека до себе си за по-дълго. Много от тези съвети са просто градски легенди, превърнали се в глупави стереотипи и предразсъдъци, които по-скоро ви пречат да откриете себе си, а след това и идеалния човек за вас.

Измежду всички лоши съвети за любовта и връзките сме избрали най-лошите и ограничаващи „съвети“, на които в никакъв случай да не се доверявате и да не следвате.

„Нямаш нужда от г-н Перфектен, и г-н ОК ще свърши работа!“

Ако сте преминали 30-те си години и си мислите, че непременно трябва да хванете последния влак – не се лъжете! Никога не следвайте този лош съвет. Вярно е, че принцът от приказките не съществува и вие не сте Пепеляшка, но все пак ако си личи, че връзката ви няма да я бъде, по-добре не хвърляйте усилия и не хабете време за нещо, което не си заслужава. Всеки заслужава любов, независимо на каква възраст е. Имате само един живот – не го похабявайте с грешния човек!

„Сготви вкусно пилешко и той ще се ожени за теб!“

Моля?! Сериозно ли? Кой дава такива съвети? Подобно некреативно предложение е направо неприемливо. Ако разчитате на миризмата на печено и сладкиши да подклажда любовта ви, тя най-вероятно ще се изпари, както и самата миризма от ястието. Ако наистина искате да се омъжите за даден човек, който предпочита „да се ожени за майка си“ и тя да му готви постоянно, може би това е добър съвет за вас. Но ако сте от онези, които копнеят за истинска любов – никога не се вслушвайте в подобни насърчения!

„Никога не приемай покана за среща в последния момент!“

Защо? Нима най-хубавите и сладки неща не се случват спонтанно? Никога не забравяйте това и не се вслушвайте в предразсъдъци. Тази идея, че една истинска дама не бива да приема покани в последния момент е толкова остаряла, че изобщо не важи за нашето съвремие. Не си мислете, че щом не ви е поканил досега, не е имал по-изгодна опция – може пък просто да е събирал смелост!

„Не можеш да му се обадиш поне 2 дни!“

Какви са тези безумни правила! Ако изпитвате желание да чуете гласа на обекта на вашите чувства, обадете му се още сега! Не се чудете дали е твърде скоро или твърде късно, не се впрягайте какво ще си помисли, защото мъжете обикновено не се вглъбяват в тези подробности, както го правят жените. В проявата на интерес няма нищо лошо.

Свързани статии

„Изчакай със секса до 3-та среща!“

Щом изпитвате желание, не го спирайте с глупави предразсъдъци, които обществото налага, незнайно защо. Обикновено заради тези предразсъдъци двойките започват да се чудят дали е дошъл моментът, как ще се изтълкува ако направя първата крачка, дали е прекалено рано или пък изчаквам твърде много – да не ме помисли за глупачка!? Важно е единствено какво чувствате в крайна сметка! Ако изпитвате истинско желание – направете го дори на първа или втора среща. Цифрата няма значение ако това е, което истински желаете!

„Отърви се от него, ако е стиснат!“

Странното е, че много жени все още вярват, че мъжът трябва да плаща всички сметки по ресторантите, в които ходите на срещите си. Но времената вече са се променили доста и мъжете ненавиждат този предразсъдък. Ако демонстрирате очакване да бъдете финансово глезена, в техния ум светва червената лампичка, която мига: „Златотърсачка! Златотърсачка!“. И така бързо бързо ще го прогоните!

„Най-добрият начин да превъзмогнеш някого е да влезеш под нечия кожа!“

Не бързайте толкова! Преди да скочите в леглото с друг се уверете, че сте осъзнали защо последната ви връзка не е провървяла. Вместо да се впускате в необмислени действия, помислете за вашите предишни такива.

„Това, което не те убива, те прави по-силен!“

Единственото нещо, което трябва да ви направи по-силни е ходенето във фитнеса! Излизането по срещи трябва да е забавно, разпускащо и зареждащо. Ако човекът, с когото се срещате ви кара да се чувствате зле, зарежете го! Нямате време да търпите нетърпимото! Живейте живота си с удоволствие!

Коментирай