Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 април 2014

Вижте какво показват звездите за любовта

14.04.2014г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

В любовен план седмицата може да започне с известно напрежение. То няма да продължи дълго, благодарение на Венера. Ето защо е добре в четвъртък и петък да дадете повече тласък на романтиката. Вижте какво показват звездите за любовта.

Овен

Ако имате половинка до себе си през тези дни може да се чувствате засегнати от действие или думи казани от нея/него. Ако се колебаете дали да продължите тези отношения, много е възможно да вземете окончателно решение. В случай, че връзката ви е с колега, това може да се отрази на работния ви процес.

Телец

Телците ще бъдат ощастливени тази седмица от много романтика. Ако нямате половинка до себе си, Венера ще ви помогне, като има шанс да срещнете на някакво събитие или събиране интересна личност, която да привлече вниманието ви. Петък е особено подходящ за обвързаните да затвърдят любовта си към партньора.

Близнаци

Марс продължава да се движи ретрограден и вие ще имате усещането, че нещата между вас и партньора ви не само се влошават, но и че са непоправими. Ако не се чувствате добре във връзката си, много е възможно да й сложите край. Ако нямате половинка до себе си, на този етап не се вижда някакво раздвижване в любовен план.

Рак

Възможно е вие и партньорът ви да се наложи да обсъдите важни въпроси, които да доведат и до известни конфликти. Освен конфликтите в интимен план ще се чувствате отдалечени един от друг. Дните ще минат по-скоро в гасене на „пожари“, отколкото в любов.


Лъв

Ако ви предстои вземането на важно решение, което засяга вашето и бъдещето на половинката ви, през тези дни не е добре да решавате окончателно как ще се развият нещата. Възможно е да възникнат спорове между вас, затова внимавайте какво изричате. За някои от вас има шанс да увеличат финансовите си постъпления.

Дева

Деви, опитвате се да контролирате всеки аспект от вашия живот, но безуспешно. Обърнете внимание на подхода към любимия човек. Променете тактиката и поведението си, ако искате да задържите любовта до себе си. Петък е подходящ ден за внасяне на повече романтика във връзката ви.

Коментирай