Интимно

Любовен хороскоп за 21-27 април 2014

Какво ви очаква в любовта

21.04.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: freeimages.com

Снимка: freeimages.com

През тази седмица любовта при някои зодиакални знаци ще бъде взривоопасна. Страст, раздели и конфликти са подготвили планетите Венера, Сатурн, Уран и Плутон. Въпреки това, ако успеете да контролирате емоциите си и да комуникирате, нещата може и да се стабилизират.

Овен

Овни, намирате се в период, в който ви предстои да вземете важно решение. Вие сте свикнали да вървите с рогата напред и в любовта, но дали това е печеливша стратегия. Ако имате някакви разногласия с половинката си, по-добрият вариант е да разговаряте, вместо да мълчите.

Телец

Венера и Сатурн ще ви помогнат да се чувствате по-сигурни от всякога в любовта. Особено специален ден през тази седмица ще бъде петък. За тези от вас, които имат сериозна връзка, има големи шансове да изградят една солидна основа на връзката си. За необвързаните периодът е подходящ за нова любов.

Близнаци

За тези от вас, които все още не са срещнали любовта има светлина. Въпреки че досега сте се чувствали малко самотни и изоставени от съдбата, след тази седмица събитията ще започнат да се подобряват. При някои от вас, току-що приключила връзка може да напомни отново за себе си. Ако имате половинка до себе си обърнете внимание на романтиката.

Рак

Ако сте необвързани или се срещате с някого, тази седмица ще бъде щастлива в любовен план. За тези от вас, които имат сериозна връзка може да се създаде лека конфликтна ситуация, която бързо ще отмине, стига да положите не само вие но и половинката ви малко усилия. В противен случай, кавгата може да се отрази на връзката ви.

Лъв

През тази седмица ще ви вълнуват финансови въпроси. С половинката си ще има нужда да обедините сили и да се подкрепяте. Това допълнително ще заздрави вашата връзка. Ако планирате да закупите жилище заедно, тази седмица може да е щастлива за вас.

Дева

През тази седмица Венера и Сатурн ще преминат във вашия сектор на комуникацията. Много е вероятно взаимоотношенията с половинката ви да не се развият според очакванията. Ако не сте обвързани, но се срещате с някого от зодия Овен, Рак, Везни и Козирог, бъдете предпазливи. Във всеки един случай отделете повече време за разговори и романтика.

Коментирай
Свободно време