Интимно

Какъв стил на поведение има партньорът ви в секса?

Склонни ли сте да експериментирате?

29.04.2014г. / 11 31ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Някои мъже са срамежливи, други са напред с материала, трети проявяват особени вкусове между чаршафите. Разбирането на уникалния секс стил на вашия партньор ще ви помогне да се потопите в света на насладата и удоволствието и ще помогне да подобрите сексуалния си живот, знаейки какво харесва половинката ви.

Склонни ли сте да уважавате липсата на задръжки на другия? Искате ли да покорявате нови хоризонти? Опознайте стила на партньора си!

Супер интимен стил

Тук няма никакви проблеми с интимността – емоциите са супер възбуждащи за този тип мъже. Те са емоционално фокусирани по време на секс и търсят вашата наслада. Тя е приоритет. За да имате напълно удовлетворяващо еротично изживяване, той първо се съсредоточава във вашето задоволяване, а след това обича да се гушка дълго.

Експертите съветват да се постараете да се отблагодарите подобаващо на половинката си, ако той се отнася с вас по този начин. Прегръщайте „посторгазменото“ му тяло след секс и той ще бъде ваш!

Стил „порно-звезда“

Всеки мъж би искал да има този стил, но само някои активно успяват да се справят с него. Нищо не ги възбужда повече от мисълта, че могат да правят наяве всичките си фантазии, да се чувстват така, сякаш имат многобройна аудитория, досущ като порно-звездите.

Съветът на експертите е да го накарате да се чувства така, сякаш наистина има публика, пред която да се представи – позволете му да еякулира на корема ви, „подарявайки“ ви „перлена огърлица“. Той ще полудее от желание!

Стил „Господин Въображение“

Този човек не оставя мозъка си на спокойствие! Във всеки един момент въображението му работи, дори по време на секс фантазира за други жени, други места и сценарии. Много хора биха казали, че не искат такъв партньор в реалния си живот, но ключът към обуздаването на този стил е да създавате в реални образи неговите фантазии. Ако провокирате въображението му до краен предел, той ще бъде само ваш!

„Слуховият“ стил

Той обича да чува мръсните ви истории в ухото си, обича да усеща допира на топлия ви дъх, нашепващ вашите фантазии. Този човек обича звуците на секса, усеща секса чрез тях – въздишки, стенания, шепоти и викове – за него няма по-възбуждаща музика от тази!

Нетърпеливият стил

Този тип мъже нямат търпение да се стигне го кулминационния момент. Може би някой го е наранил в миналото или просто има ниско самочувствие. Ако е така, вие може и да имате трудности във връзката с такъв партньор.

Затова експертите съветват – легнете си с пижамите, така че да не го изплашите, но след това поемете бавно и плавно юздите!

Свързани статии

Взаимният стил

Дайте му това, от което той се нуждае и ще ви върне услугата! Този тип хора искат секс, в който всичко е честно. Най-добрият избор тук и за двамата партньори е поза 69, доказваща равенството им.

Експерименталният стил

Той обича нови неща, нови идеи, чете за новостите в секс позите, интересува се от нови начини за правене на секс, но се отегчава лесно. Представителите на този секс стил са склонни да опитват всичко поне по веднъж, но ако им хареса са готови за още. Можете да се развихрите по всевъзможни начини с него, само го питайте преди това!

Дивият стил

Той обича дивашкия секс, харесват му опасностите. Склонен е дори на извратен секс, на сексуални предизвикателства. Ще иска да опитва нещо ново и опасно всеки път. Стига да не сте много срамежливи и страхливи ще си паснете чудесно! Вържете го за рамката на леглото и поемете доминиращата роля – ще обезумее от удоволствие!

 

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
titi ( преди 9 години )
da laja li ? ako kaja ,,,,polse milia 6te me pita ot kade znaia , hihiiih
отговор Сигнализирай за неуместен коментар