Интимно

Любовен хороскоп за 28 април – 4 май 2014

Романтична седмица!

28.04.2014г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

През последните дни в любовта ще усещате известно напрежение. Настъпва по-хармоничен и спокоен период. Ако нямате половинка до себе си, но таите чувства към някой специален за вас човек, бъдете смели и направете първата крачка. За обвързаните, дните ще бъдат романтични.

Овен

Овни, Венера ще се движи във вашия знак. Тези дни ще бъдете особено магнетични, а петък ще бъде вашият ден. Ще постигате вашите желания в любовта по-лесно в сравнение с изминалите дни. Ако някой е завладял сърцето ви, бъдете смели и направете първата крачка, сега е моментът да флиртувате.

Телец

Във вторник може да ви застигне добра новина, свързана с професионалното ви развитие или любовта. Ако сте готови да започнете ново партньорство, тези дни ще бъдат успешни в любовта. Ако се намирате в сериозна връзка и трябва да вземете решения, с половинката си ще бъдете на едно мнение и ще има хармония.

Близнаци

Близнаци, тези от вас, които нямат половинка до себе си е възможно да срещнат някой нов и вълнуващ за вас човек. В петък планетата на любовта Венера, влиза във вашата диаграма на социалния живот. Започва по-динамичен период, в който ще се срещате по-често с приятели, ще създавате нови контакти и има шанс до 28 май да откриете нова любов в социалните мрежи.

Рак

Възможно е през тези дни да имате леко напрежение в любовта. Ако нямате половинка до себе си, на някакво събитие или мероприятие може да срещнете някой интересен човек, с който да споделяте общи интереси. От друга страна тези, които имат половинка до себе си е добре да й обърнат повече внимание, за да не се чувстват тя или той пренебрегнати.

Лъв

Опитвате се да разширите вашите хоризонти в любовта. След петък, благодарение на Венера, вашите романтични планове свързани с пътуване ще се осъществят с лекота. Изобщо, седмицата ще бъде романтична и страстна за вас и любимия човек.

Дева

Очаква ви силен тласък в интимния живот, отново благодарение на планетата на любовта Венера. Ще бъдете на едно сексуално и духовно ниво с човека до вас. Ако не сте обвързани, но имате влечение към някого, моментът е подходящ за първа среща.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
az sum si s milia savsem li4no , za drugi ne znaia i ne se mesia
отговор Сигнализирай за неуместен коментар