Интимно

Любовен хороскоп за 5-11 май 2014

Романтика и леки недоразумения ви очакват в любовта

05.05.2014г. / 11 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstockphotos.com

Снимка: thinkstockphotos.com

В любовен план седмицата ще бъде сравнително спокойна. Някои от вас ще се усещат изключително близки с половинката си. Ще подобрите комуникацията, ще дадете свобода на чувствата си, а за тези, които ще имат леки недоразумения, негативизмът в любовта ще трае кратко.

Овен

Ако имате половинка до себе си и сте планирали закупуването на жилище, вземане на кредит или друг вид разход свързан с имоти, през тези дни на пътя ви може да излезе някаква пречка. Не позволявайте на напрежението, породено от финанси да наруши хармонията в отношенията с любимия човек.

Телец

Някои от вас, през последните дни са се чувствали отдалечени от половинката си. Сякаш реалността на живота е надвила романтиката в отношенията ви. Това може да е свързано със стрес на работното място. Дайте повече свобода на чувствата си, защото напрежението е само временно. Ако нямате половинка до себе си, използвайте почивните дни за повече активности на открито или за вечерни забавления. Има шанс да срещнете някого.

Близнаци

Тези Близнаци, които нямат постоянен партньор, е възможно да срещнат интересна личност, с която да проведат интересни и вълнуващи разговори. Веднага ще намерите общ език. За обвързаните, комуникацията с половинката ще върви хармонично и вие ще бъдете повече от убедителни при обсъждането на важни семейни въпроси.

Рак

През тези дни, някои от вас може да почувстват болката на любовта. За някои, тя ще е от самота, за други, вероятно от конфликтна ситуация с половинката. Ако сте преодолели раздяла, не се затваряйте в себе си. В случай, че имате разногласия с половинката, намерете правилната посока на комуникация, за да изгладите недоразуменията.

Лъв

За обвързаните Лъвове последните дни са били романтични и с много любовни трепети. За тези, които търсят любовта моментът е подходящ да си направят профил в сайт за запознанства или някой приятел да ви запознае с интересна личност. Романтичните перспективи ще бъдат навсякъде.

Коментирай