Интимно

Най-големите лъжи, с които се самозалъгваме

Топ 5 на най-големите лъжи, които пречат на интимния ни живот

07.05.2014г. / 12 03ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Свързани статии

Лъжа №4 – Имам нужда от човек в живота ми, за да се чувствам пълноценна!

Да, вярно е, че хората не са създадени да живеят сами. Ние сме „стадни“ животни, които обичат да бъдат обгрижвани и да обгрижват. Но това не бива да се превръща в самоцел, защото натрапчивата мисъл, че сами не можем да се справим прави така, че това наистина да се случи.

„Имам нужда от някой, който да ме завърши, да ме изпълни“ – това е идеология, която би било хубаво ако се случваше на всеки в реалния живот, но очакванията трябва да са малко по-земни, за да няма падане отвисоко. Ако се случи, би било повече от добре дошло.

Лъжа №5 – Мога да превърна мъжа, с когото се срещам, в идеалния партньор!

Стремежът към промяна на половинката е една от най-големите лъжи, с които се залъгваме, че може да добием щастието, да го моделираме. Това трудно може да стане, особено ако човекът отсреща не го иска. Няма такова нещо като „съвършен човек“, има подходящ и неподходящ за вас лично. След като сте наясно с този въпрос, сигурни ли сте напълно, че сте готови да приемете човека такъв, какъвто е? Ами ако някой иска да моделира вас? Как бихте се почувствали?

Коментирай
0 rate up comment 5 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
samo za van6nia si vid sam sigurna , 4e sam baba iaga , hahha , ina4e ne mislia 4e ne sam namerila liubovta , imam si prekrasen 4ovek , s mnogo obi4 , i 4akam s netarpenie da si spodelim dnite realno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар