Интимно

6 вида женски оргазъм

Оргазъм в следствие на стимулиране на U- точката

05.05.2014г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сексът е едно безкрайно пътуване, в което партньорите откриват и опознават своите желания, страсти, горещи точки. През безкрайното пътуване от емоции, ние се сливаме не само на физическо, но и на духовно ниво.

Както всяко приключение, така и това е изпълнено с много тайни за женския оргазъм. Запознайте се с 6 от най-често срещаните видове женски оргазми и не забравяйте, че дори едно нежно докосване на кожата на партньорката ви, може да я доведе до екстаз.

Клиторен оргазъм

Оргазъм в следствие на стимулиране на клитора, който е най-чувствителната зона на женското тяло. Усещането започва интензивно и изпраща продължаващи вълни на възбуда към цялото тяло. Клиторът има около 8000 нервни окончания и е отзивчив на определени докосвания.

При някои жени в зависимост от степента на чувствителност стимулацията му става само с няколко нежни докосвания, докато други предпочитат по-силна и твърда стимулация. По време на възбуда, той набъбва леко и добива малинов цвят, а след оргазъм е изключително чувствителен, дори болезнен.

Вагинален оргазъм

Вагиналният оргазъм започва във влагалището и остава фокусиран в долната част на таза. Усещането е за възбуждащо свиване на матката, тазовите мускули и дори ануса, като възбудата бавно или по-интензивно обхваща цялото тяло. Тези контракции на тазовите мускули изтласкват тялото в една експлозия от оргазми.

Вагиналният оргазъм може да бъде продължителен, стига партньорът да усети женската възбуда и да поддържа един добър ритъм. Ако в този момент се стимулира и клиторът, оргазмите достигат своята връхна точка.

При някои жени възбудата е толкова силна, а оргазмите толкова разтърсващи, че може да еякулират.

Оргазъм след възбуда на А – точката

До този вид оргазъм жената може да достигне след дълбока вагинална стимулация. Точката се намира на същата вагинална стена, на която се намира и G точката. В края на вагиналния канал и между шийката на матката и пикочния мехур.

Изключително чувствителна тъкан, която може да стимулирате с по-дълбоко проникване, например в „Кучешката поза“. Или добавяйки малко разнообразие в сексуалния ви живот използвайки секс играчки. След А – оргазмът мястото може да стане изключително чувствително.

Партньорът трябва да бъде внимателен и нежен към половинката си по време на половия акт или сексуалната игра. Много дами описват този вид оргазъм като рязък и невероятен на усещане.

Оргазъм в следствие на стимулиране на U-точката

За да достигне жената до този вид оргазъм, трябва да се стимулира една малка зона, която се намира над и от двете страни на уретрата. Дали жената ще изпита силна възбуда зависи от това как партньорът й ще я предразположи.

Свързани статии

Оргазъм в следствие на стимулиране на гърдите

Женските гърди са изключително чувствителни. Ето защо партньорите трябва да отделят също толкова нежност и внимание на тях, както на останалата част на женското тяло.

Когато биват стимулирани с докосвания, нервните им окончания се свързват с тези на гениталиите. Често се случва жените да достигнат до оргазъм по-лесно след стимулиране на гърдите им, отколкото след клиторна стимулация. И тук чувствителността при всяка жена е различна.

Анален оргазъм

До него биха могли да достигнат дами, които често практикуват анален секс. Мястото е чувствително и болезнено, затова партньорът предварително трябва да предразположи половинката си и задължително да се използва лубрикант.

Когато мъжът е нежен и следва движенията и желанията на женското тяло, жената може да достигне до оргазъм, който е по-интензивен от клиторния и вагиналния взети заедно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
JJIvanov ( преди 6 години )
АКо младо момиче или жена няма оргазми, търсим проблема в лумбален прешлен.Там терористчета от паралелен регион контролиран от нагло престъпната мед мафия набиват черни микро клинчета..Лечението е внимателно .Помагат кални бани,киснене и плуване морето и топли минерални басейни без химия ..Много излекувани правят великолепни оргазми даже при приближаване на любим човек..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Слава ( преди 6 години )
Изключително ценна информация подават при полови контакти крави,овце,камили,слонове,зайци,вълци,кучета,котки,охлюви ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Йордан ( преди 6 години )
НАшата цивилизация се развива в едно от най охраняваните лечебни места в света с цел несъзнателно справяне с невероятно трудни нерешими по друг начин проблеми .Половите контакти обезпечават внимателно проучване на събрана инфо и подаване на информация .Оргазмите на човешки и други майки са много важни .чрез тях се нареждат тежки заповеди за обезпечаване на всичко необходимо за бъдещите и настоящите поколения до 99 коляно вкл.Прочети още на: http://***.az-jenata.bg/a/2-intimno/23567-6-vida-zhenski-orgazam-/#write_comment
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
wet ( преди 8 години )
Тююю, коя където го усетила, такъв вид изобретила...Това с всичките точки са глупости на автора - *вижте ме колко знам*!3 вида са орг-те -клит.мат.и ***. Цялата ваг. е чувствителна и допринася за оргазма, който не е вагинален, а изключително постижение на матката ! Клит. и ***. са по-слаби от маточния. А тъпнята за силата на ан. оргаз.минава при тези, които не са наясно с видовете или не са получавали основния оргаз. Природата не случайно е измислила ануса за фекалии, стимулацията на стените на червото дразнят вътрешно стените на матката и някоя си кифла открила Америка!.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
37 rate up comment 4 rate down comment
Ебатиел ( преди 9 години )
Пропуснали сте стомашен оргазъм в следствие дълбоко орално проникване. Мъже, ако успеете да го набутате до пилорния канал и да го стимулирате ще предизвикате дълбоки стомашни спазми, които пък ще доведат до силни конвулсии и стягане на вагината. Важно е едновременно с това да сте вкарали няколко пръста във вагината и да стимулирате едновременно U, G, S, A, Ъ и други точки. Комбинацията от всички оргазми + оповръщания ви член е неповторимо преживяване. Жена ви ще го помни за цял живот.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
33 rate up comment 2 rate down comment
Ha Ha ( преди 9 години )
Има оргазъм от диаманти, злато, сребро. Левовия, $-ия и Евровия са най-мощни...Всичко друго е симулации :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
20 rate up comment 2 rate down comment
сега ми се е ( преди 9 години )
има и ушен и между пръстите на краката има
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 7 rate down comment
... ( преди 9 години )
vsi4ko zavisi s kolko sili razpolagat dvamata , dali e spodelen miga , i kak se otpraviat edin kum drug ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар