Интимно

Знаците, които трябва да включат „червената ви лампичка“

Гледайте да ги забележите, докато все още излизате по срещи, за да не си губите времето

21.05.2014г. / 13 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато се срещате с някого, вероятно в началото тръпката замъглява разума и не забелязвате някои сигнали, а трябва! Разбира се, това не се отнася само за първата среща.

И в следващите ви общи занимания ще изникват разни сигнали, за които трябва да бдите. Ако бъдете достатъчно наблюдателни, ще забележите неща, които ще задействат „червената сигнална лампа“, която е знак, че трябва да си плюете на петите!

На първата среща Той казва: „Хайде да правим секс!“

Мъжете правят секс в ума си постоянно. Виждайки атрактивна мадама, очите бързо провокират мозъка и сексуалните механизми се задействат мигновено. Това е повече от нормално. Всъщност в секса на първа среща няма нищо лошо, ако и двете страни са OK с този факт. Но ако вие търсите дълготрайна връзка, „Хайде да се позабавляваме!“ трябва да е сигнал за вас, че Той не търси начин да ви опознае духовно!

Той не ви кара да се чувствате специална

Гаджето ви трябва да ви обича. Кое момиче не копнее половинката й да дава всичко, за да я направи щастлива? Когато ни карат да се чувстваме най-значимите на света, няма по-голямо щастие от това. Но ако усещате обратното, ако се чувствате пренебрегната и неудовлетворена, това е знак, че човекът може и да не изпитва същите чувства към вас, както вие към него.

Свързани статии

Ако на срещите ви Той говори за друга жена

Ако гаджето ви ви разказва за бившата или просто говори за някоя готина колежка, с която са прекарали добре на обяд (или още по-лошо – на много обеди!), това е огромна червена лампа, която трябва да засвети в очите ви, че щом налице е зачатък на емоционална изневяра, то скоро може да последва и физическа.

Той получава съмнителни обаждания по телефона

Ако посред нощ гаджето ви получава обаждания или съобщения на мобилния, ако притаява глас или излиза да говори в другата стая, ако затваря бързо телефона, значи нещо не е наред. Разследването оставяме на вас!

Той е мързелив в леглото

Ако гаджето ви не си дава много зор в леглото, а преди не е било така, това определено е знак, че интересът му е затихнал или имате конкуренция! Всъщност, може и да има друг проблем, който не включва задължително охладняване на чувствата или поява на друга жена. Затова е най-добре да поговорите с него. Ако, обаче, той отклони темата – ето ви сигурният знак да не инвестирате време и емоции в тази връзка! Може да се окаже, че тя е преждевременно приключила.

Той никога не е до вас, когато ви е най-нужен

Мъж, който не подкрепя половинката си, когато тя има най-много нужда от него, със сигурност не е отдал сърцето си напълно. Ако него го няма да държи ръката ви в най-трудните моменти от живота, не можете да очаквате силна опора от такъв човек.

Коментирай
7 rate up comment 0 rate down comment
Цвети ( преди 9 години )
Така е за съжаление, ама после патиш... Внимавайте докато е време!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 1 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Абе ако си влюбен, червената лампичка е изключена. Прощаваш всичко:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар