Интимно

Любовен хороскоп за 26 май – 1 юни

Започва романтичен период

26.05.2014г. / 10 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Започва нов романтичен период за представителите на различните зодиакални знаци. Самотните имат шанс да открият любовта, други ще преосмислят връзката си, а трети ще я затвърдят.

Овен

Тази сряда Венера навлиза в знака на Телец. За много от представителите на тази зодия ще настъпи период, в който ще успеят да намерят в любовта това, което търсят. Ще открият партньор, който ще забележи техните положителни страни и таланти. Тези, които са обвързани и чиито партньори не ги ценят, вероятно ще се замислят дали има смисъл да продължават да бъдат в такава празна връзка.

Телец

Телци, свалете розовите очила, през които гледате и вижте истинското лице на човека срещу вас. Възможно е да ви мамят в любовта, а вие изобщо да не забелязвате. Добрата новина е, че в сряда Венера навлиза във вашия зодиакален знак, което значи че ще привлечете нови ухажори.

Близнаци

За самотните Близнаци е много вероятно да срещнат нова любов. В сряда пълната Луна ще даде тласък на положителните събития в почти всяка област на живота. За обвързаните Близнаци от събота ще започне прилив на романтика във връзката им. Вложете повече фантазия и разнообразете любовния живот.

Рак

Някои от представителите на зодия Рак ще разчитат през тази седмица на свои приятели за подготовката на някаква романтична изненада. Обвързаните Раци ще се срещат повече с приятели през тези дни, което ще бъде като глътка въздух във връзката им. За тези, които си нямат половинка, има шанс да срещнат някой специален.

Лъв

Нови познанства и социални контакти могат да ви предложат възможност за романтика след сряда. За самотните Лъвове е много важно да се срещат с хора, да посещават събития, семинари и т. н. Има шанс да срещнат някой специален, някой с който да говорят часове наред на вълнуващи теми. Не е изключено да имат флирт и с шефа.

Дева

Някой Деви може да се почувстват объркани, когато става въпрос за тяхната връзка. Нови възможности за кариера могат да ви развълнуват, но половинката ви определено не е на вашата вълна. Партньорът ви вероятно се чувства леко изплашен, че работата ви ще ви държи далеч един от друг. Добрата комуникация ще изглади разногласията. Ако нямате половинка до себе си, има шанс да срещнете нова любов.

Коментирай