Интимно

Чертите на лицето издават какви сте в леглото

Съгласни ли сте?

29.05.2014г. / 18 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Човешкото лице е по-сложно, отколкото си мислите. Мускулите на лицето могат да направят над 7000 отделни изражения, които от векове хората се опитват да разгадаят. Древните китайци дори имат цяла наука, занимаваща се с разчитането на всяка една мимика и скритите сигнали, които тя изпраща.

Може да се учудите, но мимиката на лицето, това как поддържате веждите си, начина, по който се гримирате и цветът на очите ви могат да издадат доста за сексуалния ви живот и за това каква натура сте в интимен план!

Разбирането на тези знаци може да ви помогне да се ориентирате по-добре за хората около вас – дали тънките вежди издават студенина и безчувственост в леглото, за сметка на гъстите и буйни вежди, които са белег на полова мощ и дали синеоките са изпълнени със страст.

Очи

Ако сте със светли очи, вие харесвате секса, обичате да го практикувате, но не обичате да го правите прекалено дълго с един и същи човек. Дори и да имате дълготрайна връзка, тайничко мислите за нови завоевания.

Хората с тъмни очи са страстни, интензивни, направо истински животни в леглото. Разбира се, тъмните очи не са строго доказателство за сексуална мощ и неудържимост, но със сигурност партньорът ви с тъмни очи ще ви изненада със сексуалните си умения.

Нос

Притежателите на вирнат по-дълъг нос обикновено са любители на секса, дори сред тях има доста сексуални маниаци, докато хората с чип нос са по-скоро скучни в секса, обичат най-много мисионерската поза и не си падат по рисковия секс.

Свързани статии

Бръчки

Бръчките и фините линии по лицето също са големи издайници за това що за човек стои пред вас в сексуален план. Тънки линии под долния клепач означават, че вероятно имате сексуален апетит като за поставяне на рекорд! Способни сте да „избухнете“ от сексуална енергия!

Ако имате бръчки около носа и по него, това със сигурност означава, че мислите за секс непрекъснато! Вие сте огнени и страстни, а либидото ви почти винаги е високо.

Устни

Ако сте притежател на големи плътни устни, вие сте роден да обичате, да раздавате страстта си. Същото обаче не може да се каже за хората с тънки устни. Те не са любящи, не са толкова страстни, имат ниска толерантност към предпочитанията на партньорите си в секса. Хората с по-плътна долна устна са склонни към изневяра.

Тези констатации са изтъкнати в книга, публикувана от Трейси Кокс, експерт по взаимоотношенията във връзката и езика на тялото. Надяваме се, че да си със сини очи и тънки устни не означава задължително, че си пълен провал в леглото, защото това би разочаровало много хора!

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
ivalena ( преди 9 години )
mariq ako ovichash molqte ne ni interesyva za lichniq ti jivot i che si na 8 i si pravila seks
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
mariq ( преди 9 години )
da mnogo e qko da pravish .............az sam na 8 a sam ahaha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати