Интимно

Любовен хороскоп за 2-8 юни 2014

Романтика, страст и нова любов

02.06.2014г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

С малки изключения седмицата ще бъде романтична и страстна. Не спирайте да мечтаете за любов. Много от вас, които си нямат половинки, имат голям шанс да срещнат нова любов. Ето какво показват звездите за сектора на любовта.

Овен

Ако имате половинка до себе си, ще продължите да изграждате доверието помежду ви. Може би ще имате нужда да усещате по-явно любовта на партньора си, но същото важи и за вас. Почивните дни запазете само за любовта, защото ще се нуждаете от време, в което да бъдете само с любимия.

Телец

Самотните Телци ще имат големи успехи в социалния живот през тази седмица. На някакво събитие, на което някои от вас ще присъстват, има голям шанс с чара си да привлечете вниманието на някоя интересна личност. За обвързаните седмицата ще предложи много страст и романтика.

Близнаци

И за Близнаците в социалния живот ще има бурно раздвижване, което дава добри романтични перспективи, особено за самотните. В действителност съдбата може да ви срещне с повече от един човек, който да представлява интерес за вас. Възможно е близък приятел да ви запознае с някого. В случай, че имате половинка до себе си, планирайте романтичен уикенд, защото звездите са на ваша страна.

Рак

Раците се чувстват малко неуверени на арената на комуникациите. Но тази седмица ще бъде изпълнена с изключителен потенциал за романтика. Обвързаните Раци ще затвърдят духовната връзка с половинката си. Може би ще ви бъде малко трудно да изразите чувствата си, но с малко повече усилие и въображение половинката ви ще се чувства щастлива с вас.

Лъв

Лъвове, седмицата ви предлага възможността да покажете своята харизматична личност. Ако нямате половинка до себе си, това ще бъде възможност да започнете нова любовна връзка. Това може и да е колега. За тези от вас, които са във връзка е добре да помислят за повече романтика и по-малко работа.

Дева

Духовната връзка с партньора ще се задълбочи. Ще усещате хармония помежду си. За да я затвърдите, отделете си повече време само за двама ви.

Коментирай
Здраве и красота