Интимно

Какво никога да не правим от любов?

Не си правете татуировка с името на любимия

02.06.2014г. / 17 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Когато сте влюбени не се замисляте какво бихте и какво не бихте направили от любов – просто сте готови на всичко за любимия човек! Компромиси, саможертви в името на любовта – готови сте да ги направите без ни най-малко съмнение! Сякаш човек губи зрението си! Неслучайно хората казват, че сте надянали розовите очила и гледате света с други очи.

Но в крайна сметка, има неща, които човек никога не трябва да прави, независимо дали е лудо влюбен или не! Най-малкото, защото когато стихийните чувства избледнеят, може да съжалявате!

Не си правете татуировка с името на любимия

Представете си, че се разделите – това изобщо не е изключено, дори да сте сключили брак, дори да имате деца и щастлив брак – няма никаква гаранция, че щастието ще трае вечно! Бъдете реалисти.

Не плащайте сметката всеки път!

Времената са такива, че жените станаха безкрайно независими и кавалерското обгрижване на дамите стана табу. Свикнали сме да си делим сметката, за да са щастливи всички – и мъжът да не се чувства използван, и жената – подценена.

Но ако все се случва вие да поемате всички разходи в общите ви занимания, просто спрете да го правите! Не си заслужава, а и рискувате вие да се превърнете в мъжа във връзката.

Не правете странни неща в секса

Ако не ви е по вкуса да правите нестандартни или дори извратени неща в леглото, но партньорът ви настоява, защото му харесва – не се чувствайте длъжни! Ако сте ОК с този факт, разбира се, няма нищо лошо! Но само заради това да угодите не си струва да се чувствате потиснати от правенето на нещо, което ви е противно..

Не гледайте тъпи филми отново и отново

Отново ако ви е писнало да гледате глупостите, които гаджето ви настоява да гледате заедно – не сте длъжни да го правите! Да си губиш времето от любов е глупаво занимание, също толкова, колкото да гледаш „От глупав по-глупав“ стотици пъти!

Свързани статии

Не загърбвайте приятелите

Много хора правят грешката да отдават цялото си внимание на любимия, по който са луднали за сметка на верните си приятели. Много по-вероятно е да се разочаровате в любовта, отколкото от старите си дружки! Не забравяйте кой ще бъде до вас, когато плачете от разбито сърце! Дано не идва този момент, все пак!

Не прекарвайте всеки уикенд с неговото семейство

Просто не е честно! Има хора, които ви обичат и копнеят да ви видят в края на седмицата или поне веднъж в месеца – вашето семейство! А вие пренебрегвате обичта им като се стремите да угаждате на гаджето?!

Не променяйте диетата си

Ако гаджето ви обича да се тъпче с пържоли и да яде бургери и картофки, не означава, че и вие трябва да възприемете този начин на живот. Също ако е заклет вегетарианец не е задължително да се лишавате от любимото месце в името на любовта! Вие сте номер едно в класацията на вашия живот, не го забравяйте!

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )