Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 юни 2014 година

Романтична седмица очаква представителите на различните зодиакални знаци

16.06.2014г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Меркурий, който е ретрограден, във вторник ще се придвижи от Рак в Близнаци. Близнаците се нуждаят от постоянно стимулиране. Фокусирали са вниманието си върху това, какво ще се случи, вместо върху сегашния момент. Като цяло седмицата е изпълнена с романтика и приятни моменти за повечето зодиакални знаци.

Овен

Ако имате партньор до себе си, през тази седмица ще се насладите на истинско блаженство. Дните са подходящи за романтично пътуване. За необвързаните седмицата предлага добри възможности да срещнете нова любов, ако бъдете по-социални.

Телец

Телци, очаквайте една приятна и романтична седмица, дори и ако нямате половинка до себе си. Периодът е подходящ за нови социални контакти. Тези от вас, които имат партньор до себе си е добре да положат повече усилия във връзката си.

Имате шанс да се сближите още повече с партньора независимо, че Меркурий е ретрограден. Ако сте обсъждали важен въпрос свързан с отношенията ви, сега е моментът да го завършите.

 

Близнаци

Разговорите между вас и любимия човек не вървят толкова гладко, колкото ви се иска. Избягвайте да взимате важни решения заедно, освен ако наистина е наложително. Сряда е особено подходящ ден за романтични изненади към любимия човек.

За необвързаните Близнаци има голям шанс в началото на летния сезон да срещнат своята половинка.


Рак

Ако имате някакво влечение към приятел, тази седмица може двамата да решите да изследвате нови територии заедно. Ще ви бъде лесно да покажете своята привързаност и чувства, които няма да бъдат отхвърлени. За обвързаните Раци седмицата е подходяща за разговори с половинката. Отношенията между вас ще вървят спокойно.

Лъв

За влюбените Лъвове тези дни са леко объркани в любовен план. Ще имате нужда от приятелски съвет. Донякъде сте объркани, и съветите, които ще получите може да не са най-подходящи. От друга страна ви забавлява идеята да преследвате романтично обекта на вашите желания, който е много възможно да е ваш колега или шеф.

Дискретността, която се изисква да спазвате няма да ви се понрави. Ако имате половинка до себе си, отдайте се на романтична седмица.

Дева

За много от Девите седмицата е свързана с пътуване в чужбина. За тези от вас, които нямат половинка до себе си и ще пътуват, има шанс да срещнат нова любов. Други ще постигнат професионални успехи, а половинката им ще бъде плътно зад тях. Покажете своята привързаност към партньора си, периодът е подходящ за повече романтика и усамотение.

Коментирай