Интимно

Любовен хороскоп за 23-29 юни 2014

Много романтика и положителни емоции

23.06.2014г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Настъпва романтичен период за представителите на различните зодиакални знаци. В любовта ще има повече динамика, изпитания, а самотните имат голям шанс да намерят своята половинка.

Овен

В сектора на любовта седмицата се очертава повече от интересна за Овните. Ако нямате половинка до себе си, добре е да си организирате някакви срещи с близки и приятели, да посетите други социални събития, защото шансът да срещнете своята половинка е голям.

За някои от обвързаните Овни не е изключено да срещнат някой, който да ги очарова интелектуално. Тази поява на интересна личност може да обърка чувствата ви.

Телец

През тези дни ще се чувствате и изглеждате по-уверени в себе си и възможностите си. Това няма да остане незабелязано за хората. Това може да се окаже печелившо за вас, особено ако нямате половинка до себе си, защото ще привлечете вниманието на някоя интересна персона.

От друга страна, ако има в обкръжението ви приятел, който има интерес към вас, внимавайте дали не изпращате погрешни сигнали към него. Може да бъде изтълкувано като флирт.

Близнаци

В понеделник Венера влиза във вашия знак и ще остане там до 18 юли. Тази планета ще ви дари с много магнетизъм и ако нямате любим човек до себе си, имате голям шанс да го срещнете.

Периодът е подходящ и за промени по отношение на визията. Ако сте обвързани ви предстоят топли моменти с половинката.

Рак

Седмицата е подходяща да прекарате повече време с любимия човек и да оставите на заден план професионалните задължения. В петък новолунието ще даде допълнителна динамика на любовния живот както за обвързаните, така и за самотните Раци.

Лъв

Ако тази седмица ви предстои да посетите някакво парти, вие ще бъдете в центъра на вниманието. Вашите чар и комуникативни умения ще ви направят още по-очарователни. Предстоят няколко седмици, в които има възможност да настъпят кардинални и положителни промени в любовта за вас. Не е изключено ваш близък приятел да се окаже вашата сродна душа.

Дева

Обърнете повече внимание на половинката си тази седмица. През изминалите дни служебните задължения са ви отдалечили един от друг. При някои Деви е възможно да настъпят неприятни ситуации с шеф или някой, който стои над тях в служебната йерархия.

Той или тя ще бъдат привлечени от вашия чар, което може да ви накара да почувствате неудобство, особено ако нямате интерес към него или нея.

Коментирай
Свободно време