Интимно

Любовен хороскоп за 30 юни – 6 юли 2014 година

Слънцето ще се противопостави на Плутон и това ще доведе до промени в сектора на любовта

30.06.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Седмицата започва с романтика, но и с разногласия. Във вторник Меркурий ще направи обрат в знака на Близнаци. Това ще се отрази положително, що се отнася до комуникациите и любовта.

Така ще е до петък, когато Слънцето ще се противопостави на Плутон и ще настъпят някои промени. Вижте какво ви очаква в любовта през първата седмица на юли.

Овен

В началото на седмицата комуникацията между вас и половинката ви може да бъде объркваща. Ако се налага да вземете някакво важно решение, свързано с общото ви бъдеще, добре е на този етап да го отложите.

Вероятно ви липсва важна информация или чувствата, които изпитвате, влияят на правилната ви преценка. Някои от вас ще осъзнаят, че сърцето и умът искат две коренно различни неща.

Телец

Някои от вас ще се чувстват леко изолирани от половинката си. Искате любимият човек да види вашите таланти и успехи, но не получавате вниманието, от което се нуждаете. Опитайте се да поговорите.

Добрата комуникация ще помогне да разясните недоразуменията. Ако нямате любим човек до себе си, но някой е завладял сърцето ви, сега е моментът да направите първата крачка.

Близнаци

Някои от вас имат нереалистични очаквания за любовта и кариерата. Вероятно смятате, че с лекота ще преследвате вашите професионални цели и това няма да се отрази на любовния живот. Ако е така, не е изключено да се разочаровате, тъй като половинката ще ви напомни за вашето отсъствие като партньор.

Някои от вас ще се борят и с чувството за вина. Ще бъдете раздвоени между възможност за издигане в кариерата и това как да бъдете до любимия човек. Обмислете добре и тази седмица не бързайте с взимането на решения. За необвързаните Близнаци е важно да бъдат по-комуникативни.

Рак

Седмицата започва с леко разочарование в любовта. Ако вие и половинката ви имате различни възгледи за нещо, което касае и двама ви, по-вероятно е вие да премълчите своето несъгласие, с цел да запазите добрите взаимоотношения.

Премълчаването не е най-доброто решение. Вместо това, намерете време, в което да обсъдите разногласията, като се опитайте да запазите добрия тон.

Лъв

Възможно е да получите смесени и объркващи ви сигнали от приятел. Ако нямате чувства към него или нея, това ще е причина да се почувствате неудобно. За тези от вас, които скоро са срещнали някоя интересна личност е добре да бъдат по-бдителни.

Той или тя може да се окажат поредната измама в любовта. Щастливо обвързаните Лъвове имат всички предпоставки да се отдадат на дълги и романтични нощи с половинката.

Дева

За обвързаните Деви предстоят дни на романтика и разбирателство с любимия човек. Помислете за романтично пътуване, театър, кино. Положителната енергия се усеща във въздуха. За необвързаните има голям шанс да срещнат нова любов, което ще доведе до пълна трансформация в любовния им живот.

Коментирай
32 rate up comment 9 rate down comment
... ( преди 9 години )