Интимно

Секс пози за всеки вид оргазъм

Пробвайте техниката на коитуса за двойно удоволствие

10.07.2014г. / 17 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Женският оргазъм не е като този на мъжете. Жената може да достигне до поне 4 вида оргазъм чрез стимулация на различни части от тялото й. Видът на оргазма се определя от вида на стимулация и сексуален контакт.

Някои дами достигат по-лесно до клиторен оргазъм, други до вагинален, а има и щастливки, които се наслаждават на серия от оргазми.

Това дали жената ще достигне кулминационната точка, често зависи не само от нейния партньор, но и до голяма степен от секс позата. Споделяме няколко секс пози за най-често изпитваните видове оргазъм.

Ако имате нужда от директна клиторна стимулация, за да достигнете връхната точка, отделете достатъчно време за любовната игра. Това не само ще ви възбуди и предразположи за страстен секс, но и е чудесен начин да се свържете с вашия партньор, както и да увеличи шанса ви за оргазъм, а защо не и за множествени оргазми.

Вашият партньор може да ви стимулира по разнообразни начини. Ако имате някакви желания свързани с оралната любов, не пропускайте да ги споделите с него. Опитайте различни варианти, чрез които да си доставите удоволствие, използвайки секс играчки например.

По време на полов акт заложете на секс пози, които позволяват лесен достъп на партньора ви до клитора, като поза „ездачка“, поза „лъжички“ или поза „ножица“.

Те осигуряват не само дълбоко проникване, но и половинката ви ще може да докосва клитора, което ще ви осигури незабравим оргазъм.

Пробвайте техниката на коитуса за двойно удоволствие

В едно изследване в списание Journal of Sex and Marital Therapy 56% от анкетираните жени са споделили, че са увеличили честотата на оргазмите си прилагайки техниката на коитуса за двойно удоволствие.

Тази техника може да бъде ефективен начин за ускоряване на женския оргазъм и постигане едновременно на вагинален и клиторен оргазъм.

В действителност тази техника за много жени е единственият начин за достигане на двоен оргазъм без партньорът да стимулира с ръка клитора на партньорката си.

Ако имате нужда от двойно повече удоволствие, опитайте мисионерската поза. Проникването на партньора ви не само трябва да е дълбоко, но неговото тяло да е максимално прилепено към клитора ви.

Така когато извършва тласъците той едновременно ще стимулира вашата G-точка, но и ще достигнете клиторен оргазъм. Може да пробвате мисионерска поза, но краката ви да не обгръщат партньора, а да минават между неговите. Звучи неудобно, но постепенно ще намерите правилния ритъм.

Свързани статии

Секс пози за незабравим анален секс

За някои дами аналният секс е върховно изживяване, когато партньорът им знае как да ги стимулира. Не забравяйте, че ползването на лубриканти и бавното проникване от страна на партньора са важни, когато искате сексът да завърши с оргазъм. Подходящи секс пози са поза „лъжички“ и кучешката поза.

Ако имате нужда от стимулиране на G-точката

G-точката се намира в предната стена на вагината. Стимулирането й може да ви осигури серия от множествени оргазми, ако партньорът ви проникне достатъчно дълбоко. Подходящи секс пози за стимулирането й са мисионерската, при която дамата е подпряла своите бедра на раменете на партньора си.

Друга поза, която според учени е любима на 89% от мъжете е кучешката. Ако обичате вие да контролирате сексуалния ритъм, изберете секс поза обратна ездачка.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
. ( преди 9 години )