Интимно

Любовен хороскоп за 7 - 13 юли 2014

Периодът е добър за разрешаване на спорове от интимен характер

07.07.2014г. / 10 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Ще бъде една вълнуваща седмица за любовта, затова отделете повече време за любимия човек. За някои от представителите на зодиакалните знаци ще настъпят конфликтни ситуации, но периодът е добър за разрешаване на спорове от интимен характер.

Повече за любовта вижте в следващите редове.

Овен

Започвате седмицата с приятни емоции в сектора на любовта. Половинката ви ще се чувства обичана, а най-хубавото е, че ще направи всичко възможно да направи и вас щастливи. Не спирайте да правите романтични изненади на любимия човек и отделете повече време, за да сте заедно.

Телец

През тази седмица подреждането на планетите ще бъде във ваша полза. Ако искате да обсъдите някакъв важен въпрос между вас и любимия човек, моментът е подходящ. Половинката ви ще се нуждае от вашата подкрепа, затова бъдете неотлъчно до нея.

Близнаци

За обвързаните Близнаци предстоят дни, изпълнени с много романтични моменти. Направете седмицата още по-специална, като организирате кратко пътуване само за двама ви. Ако нямате половинка до себе си, Венера и Марс ще направят периода благоприятен за нови срещи и познанства. Много от вас ще намерят своята половинка.

Рак

Пълноценна и стабилна седмица в сектора на любовта очаква Раците в периода 7-13 юли. Някои от вас ще съберат смелост и ще разкрият своите истински чувства на половинката си. Бъдете смели, защото настъпва добър период за тези от вас, които искат връзката им да премине на едно друго ниво.

Лъв

Ще срещнете някой на специално събитие, който силно ще ви заинтригува. Това ще е личност, здраво стъпила на земята с ясен и смел поглед върху живота. Ако нямате половинка до себе си, имате шанс за романтична любов. В случай, че сте обвързани, това може би ще бъде вашата лятна афера.

Дева

Ще проведете важни разговори с вашата половинка. Те ще бъдат причина вие да се замислите дали това е подходящият за вас човек. В събота пълната Луна може да доведе до повратна точка в отношенията ви.

За тези от вас, които са силно влюбени в човека до себе си, отношенията ще се стабилизират. Ако нямате половинка, може да усетите чувство на изолация и самота. Не се поддавайте на емоциите, а се отдайте на забавления и вълнуващи срещи с приятели.

Коментирай