Интимно

Любовен хороскоп за 14 - 20 юли 2014

Преоткрийте любовта

14.07.2014г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През следващите седем дни очаквайте раздвижване в любовта. Периодът е благоприятен за сключване на брак, нова любов или за затвърждаване на отношенията с партньора. Вижте какво показва звездната карта за любовта.

Овен

Романтика и приятни емоции очакват представителите на зодия Овен. В сряда Юпитер влиза в сектора на любовта, което е благоприятно и за тези от вас, които нямат половинка до себе си.

Според звездната диаграма тази планета минава веднъж на 12 години през вашия знак. Затова не изпускайте любовта и страстта.

Телец

До 12 август тези от вас, които имат половинка до себе си ще обсъдят някакъв важен въпрос. Комуникацията ще върви гладко между вас. За самотните Телци на хоризонта ще се появи нов човек, с който ще установите контакт. Това може да е съсед, колега или да го срещнете на лятната ви почивка.

Близнаци

През тази седмица и особено в петък ще се чувствате особено ценени и обичани от вашата половинка в сравнение с предишните дни и всичко това е благодарение на Венера.

Това ще ви вдъхнови да изненадате любимия човек с екстравагантен подарък. Не се притеснявайте за финансите си и направете романтичната изненада, защото до 12 август ще имате допълнителни приходи.

Рак

Прилив от положителни емоции ще предложи предстоящата седмица за Раците. Ще се чувствате по-красиви и определено вниманието ще бъде приковано към вас, особено ако нямате партньор до себе си. За тези, които са във връзка, предстоят дни на изпитание, но ако успеете да запазите добрия тон ще се радвате на хармония с партньора си.

Лъв

Благодарение на Юпитер и разположението на другите планети за вас ще има много нови възможности не само в любовта. Без значение дали сте обвързани или не, каквото и си пожелаете в любовта, ще имате много поводи да се радвате и да се чувствате обичани. Тази седмица също ще бъде хубава за вас, затова се възползвайте от романтиката.

Дева

Вашите социални контакти ще бъдат от ключово значение за вашите романтика и щастие. Самотните Деви е добре да бъдат отворени за нови възможности в сектора на любовта. Не е изключено ваш близък да ви запознае с интересна личност. Ако вече имате любим човек, очакват ви приятни романтични дни.

Коментирай