Интимно

Какво мъжете не искат да виждат никога в дома ви?

От какво се отвращават господата?

22.07.2014г. / 13 47ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако досега сте имали неуспешни връзки или нещата са приключвали преди да се е стигнало до качествена връзка, може би е време да се замислите защо това е така! Възможно ли е да грешите някъде?

Не е задължително вината да е във вас или да грешите в отношението и подхода си към мъжете. Но има вероятност нещо в жилището ви да ги е отблъснало! Да, и това може да е причина те да избягат от вас! Ново проучване обобщава какво е в състояние да накара мъжа да се откаже от една жена, само ако види апартамента й!

Новата колекция от чудесни екстравагантни обувки може и да е първото нещо, което да покажете на приятелките си, когато ви дойдат на гости, но мъжете, оказва се, се отвращават от купища обувки! Така че, стилът тип Кари Брадшоу няма да ви помогне, момичета!

Кои неща трябва да покриете в апартамента си, ако водите ново гадже? Изследването е проведено в САЩ. Анкетираните са отговаряли на въпроси, свързани с това какво ги е накарало да прекратят връзката си. Ето какво отговарят те.

Странни домашни любимци

„Срещах се с едно момиче, което гледаше плъхове. Чашата преля, когато плъхът започна да се разхожда между нас в леглото!“ – Майк, 32.

Евтини мебели

Много мъже смятат, че инвестирането в евтини и чупливи мебели е глупаво и жените, които го правят имат нехайно отношение и към мъжете, както и към жилището си. „Инвестирайте в реални мебели!“ – Райън, 27.

Свързани статии

Твърде много обувки

Мъжете смятат, че ако жената има сто чифта обувки, това не я прави по-красива и желана. Излишно е да се харчат пари за ненужни неща, като могат да се вложат в нещо по-съществено. Само че разликата в разбирането за „съществено нещо“ за мъжете и жените е огромна! За мъжете съществен може и да е нов таблет!

Странни тоалетни чинии

Много жени си падат по нестандартни аксесоари, а напоследък на пазара се продават много цветни и изобразяващи различни герои тоалетни принадлежности. „Странно беше да пикая в отворената уста на Спъндж Боб!“, споделя Роб на 24 години.

Използвани дамски превръзки

Никога, просто никога не допускайте гаджето ви да види забравена дамска превръзка в тоалетната! Това е в състояние да го отврати завинаги! Не че мъжете не знаят, че менструалният цикъл съществува, но никой от тях не иска да го вижда в реално време!

Пепелници

Повечето мъже не харесват жени пушачки, а пък ако апартаментът ви е осеян с пепелници, пълни с фасове, считайте, че можете да му видите гърба! Най-вече ако е непушач!

Дрехи на бившия

Дрехи, принадлежащи на друг мъж? Абсурд! Та нали новото ви гадже се опитва да очертае територията си! Няма как да стане ако насреща висят ризи на друг мъжкар!

 

Коментирай
30 rate up comment 0 rate down comment
Teo ( преди 9 години )
Някои от точките са пълен абсурд! Жената трябва да бъде това, което е - рано или късно ще намери еша си. Колкото до Майк, дето го е страх от плъхове - ами да изгледа няколко пъти рататуй и ще му мине. Ако отиде и някога на терариум още по-добре. Но най-добре е да пали гуменките, защото просто с момичето не са един за друг. Какво да кажа за Райън с двете леви, дето мебелите са му виновни. За някого могат да имат сантиментална стойност, но щом той не може един пирон да забие в къщи или да нагласи пантите на един шкаф - да си търси друга. Твърде много обувки - хммм ... е тук съм съгласен - но след седем годишна връзка разбрах, че атрибути като обувки, рокли и чанти никога, ама никога не стигат! Това е нещо като въдиците, ножовете и колите за нас. Факт, с който трябва да се примирим(и да ни е яка гърбината!). Използвани дамски превръзки - е, това е кофти, но на всеки може да му се случи! Лично аз (като подобаващ ***) ще направя просто забележка, но в никакъв случай няма да си тръгна. В крайна сметка момичето е свикнало да живее само и това е нормално, а ако един мъж се плаши от това, не знам какво ли ще е с памперсите! Пепелници - WTF?!? Дрехи на бившия - е, драги мъже - ваша е работата да накарате момата да ги вкара в един чувал и да забрави за тях, а не да си врътвате четирибуквията!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар