Интимно

Любовен хороскоп за 28 юли – 3 август 2014

Конфликтни ситуации и романтика в сектора на любовта

28.07.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица планетата на любовта – Венера ще бъде раздвоена. Романтика няма да липсва в отношенията, но в същото време ще има и конфликтни ситуации, с които представителите на различните зодиакални знаци ще трябва да се справят. Въпреки недоразуменията, седмицата ще завърши благоприятно за много от вас или поне в любовен план.

Овен

През тази седмица е възможно да има конфликт между вас и половинката, който да е предизвикан от намесата на роднина. За щастие, всичко ще се размине бързо до петък, когато ще имате възможност да се отдадете на романтични моменти.

Телец

Ще се почувствате самотни и така, сякаш комуникацията между вас и любимия човек не върви. Не забравяйте, че за да изгладите недоразуменията, трябва да комуникирате с партньора си. Ако спазвате добрия тон, седмицата ще завърши щастливо за двама ви.

Близнаци

Любовта и парите ще са двете основни теми, които ще ви вълнуват през тези дни. Ако сте честни и открити с партньора, няма да възникнат конфликтни ситуации. Проблемът между вас ще бъде породен от желанието на един от двама ви да има пълен контрол над финансите на другия. Не забравяйте, че една връзка се гради от двама души и че комуникацията е важна, за да намерите решение на създалия се проблем.

Рак

Седмицата започва с конфликтна ситуация и за представителите на зодия Рак. Уважаеми Раци, желанието ви за контрол на всяка ситуация, за надмощие над другия определено няма да се понрави на половинката ви. Обмислете постъпките си, сдържайте емоциите и има шанс конфликтът между вас да завърши с романтика.

Лъв

За някои от Лъвовете седмицата започва с любовна тръпка на работното място. Преди да разкриете своите чувства и желания към отсрещната страна, уверете се, че желанието е взаимно. За тези от вас, които имат половинка до себе си, дните се очертават слънчеви и романтични.

Дева

За обвързаните Деви е добре да не споделят твърде много информация за своята връзка с приятелите си. Вашата откритост няма да се понрави на партньора и това може да е повод за конфликт между вас. Бъдете открити с любимия човек и споделете какви са вашите еротични желания. Това определено ще затопли отношенията между вас.

Коментирай