Интимно

Имате ли връзка с психопат?

Как да познаем дали човека до нас има патологични отклонения?

25.07.2014г. / 17 21ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Замисляли ли сте се дали сте в интимни отношения с психопат? Дали има сигнали, които да ви подскажат, че нещо не е наред с партньора ви? Със сигурност да. Ако очаквате да познаете психопата по злобния поглед с червен оттенък в очите – лъжете се! Това се случва само във фантастичните филми.

Ако имате подозрения дали човекът, с когото се срещате има някакви психопатологични отклонения, вижте някои от най-характерните белези на психопата.

Непрестанни ласкателства

Психопатите са изключително обстоятелствени в ласкателствата. Те ще ви обсипят с комплименти, но ще го направят по много натрапчив начин. Няма да спрат да повтарят колко сте красива, елегантна, зашеметяваща, умна, забавна, възбуждаща. Ще настояват да ви разкажат какво искат да направят с вас. Буквално ще ви „бомбардират“ с канонада от комплименти!

Той е точно като теб

Обикновено хората търсят сродни души, половинки, с които могат да говорят за абсолютно всичко, имат едни и същи интереси и вкусове. Ако попаднете на човек, който е точно копие на вас, няма ли да ви се стори съмнително?

Психопатите настоятелно се опитват да ви убедят, че сте един за друг, защото сте напълно еднакви. Те инстинктивно знаят, че мечтата на повечето хора е да намерят духовната си половинка и го използват много умело.

Истината е, че психопатите нямат истинска идентичност, а се нагаждат към тази на жертвата си.

Игра на жертва

Типичен белег на психопатите е играта на жертва. Те изкусно ще ви накарат да ги съжалявате и да искате да им помогнете. Така падате в капана им много бързо. Използвайки женската милостивост те упражняват контрол на съзнанието ви по този начин.

Заболявания и травми

Хората с психопатични изменения често използват този похват. Ще чуете странни сърцераздирателни разкази как са изгубили бившата си жена в тежка катастрофа или как са победили рака драматично.

Ако историите станат прекалено много, трябва да задействате червената лампичка в съзнанието си, особено ако той се изкарва жертва, оцеляла като по чудо от множество драматични събития. Проверете всяка една негова история, разпитайте близки до вас двамата хора. Но има голяма вероятност такива хора да няма.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Силвия ( преди 9 години )
Не е психар, както може да се предполага за човек, който си е отнесъл половината глава с подарената карабина, но е голям ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
Туча ( преди 9 години )
Ха ха ха това дето е написано в най голяма степен важи за женичките и кифльоците точно така действат, май сред жените има повече психопатки :))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимна ( преди 9 години )