Интимно

Какво винаги ще предизвиква спорове между мъже и жени?

Сблъсъкът на Марс и Венера

05.08.2014г. / 17 10ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Мъжете и жените са от различни планети. Това се доказва всеки ден при всяка двойка. Просто сме устроени по различен начин. Не само физиката ни се различава. Психиката е основната и фундаментална разлика между половете. Но слава Богу, че е така! Ако бяхме еднакви, щеше да е прекалено безинтересно!

И така, мъжете и жените винаги ще спорят за разни неща. Просто разбиранията са различни и установяването на съгласие не е лесно. Кои са нещата, за които мъжете и жените винаги ще спорят? Винаги!

Мюзикъли

Мъжете мразят мюзикъли, а жените ги смятат за романтични и вълшебни. Повечето жени гледат с удоволствие музикалните филми и пиеси и се възхищават на таланта на актьорите, както и на чудесната музикална адаптация. На мъжете обаче им е скучно доста често.

Небрежните женски кокове

Изобщо мъжете много мразят вързаните коси, прическите и особено ако в косата има шноли, ластици и аксесоари. Те искат да могат свободно да прокарват пръсти в косата ви без вие всеки път да се дърпате, за да не ви развалят косата.

За жените обаче връзването на косата и прическите са първа необходимост.

Романтичните филми

Колкото и да карате гаджето си да гледате такива филми заедно, няма да го убедите колко са хубави! Те просто ги смятат за излишно сантиментални и досадно сълзливи!

Готвене

Честа причина за пререкания между двойките е готвенето. Ако рецептата не е приготвена така, както мама я прави, Той не я харесва! А пък Тя толкова иска да го научи на нещо ново! Ние жените все гледаме за нещо интересно в Pinterest, което обаче се оказва не толкова добро според мъжете.

Фигурно пързаляне

Мъжете биха предпочели да гледат състезателно каране на кънки, вместо това. Е, разбираемо е!

„Сексът и градът“

Мъжете просто нищо не разбират! Ама нищо! Дори недейте да се мъчите да им обяснявате Безсмислено е!

Свързани статии

Ориентиране

Мъжете са по-добри в ориентирането по карти или чрез електронни устройства. Ние, жените обичаме да запомняме някакви характерни белези от средата, които да ни служат като показател. Но тук винаги възникват спорове!

Закъсняване

Мъжете ненавиждат чакането. Но някак все става така, че ги караме да висят в кафенето или ресторанта.

Цената на чантите

Не само, дори на обувките! Мъжете никога няма да проумеят защо си купуваме скъпи обувки и чанти, след като така и така ще се скъсат или ще станат демоде. Момчета, не се опитвайте да ни разберете! Просто свикнете с това!

Коментирай
9 rate up comment 2 rate down comment
неви ( преди 9 години )
тази статия въобще не се отнася до мен,мъжът ми обича да готви,така че най-много аз да му кажа,че не готви като майка ми,закъснява,докато аз съм точна, не обичам да гледам романтични филми,както и "сексът и града" и двамата обичаме зимни кънки,така,че с две думи сме си супер!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар