Интимно

Ползите от това да сте необвързани

Хич да не ви пука, че нямате гадже!

16.08.2014г. / 16 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Да си сингъл не би трябвало да се възприема като мръсна дума. Напротив! Има хиляди ползи от това да изживееш миговете на живота си без гадже. Всъщност, невинаги човек се нуждае от половинка, за да е щастлив. Поне не през целия си живот. 

Ако в момента сте необвързани и ви е писнало да слушате съжалителни успокоения от близките ви, вижте защо трябва да сте горди и доволни от факта, че в момента сте сингъл!

Съобразявате се единствено със себе си

Искате нещо – решавате и го правите! Искате да отидете някъде – просто заминавате! Единственият човек, с когото трябва да се съобразите сте вие. И евентуално компанията ви от приятелки. 

Имате здравословен социален живот

Всички са имали периоди, в които са пренебрегвали социалния си живот в името на връзката си. Сега ако сте необвързани можете да оцените свободното ви време. Срещнете се с всичките си приятели, с които сте позанемарили отношенията си.

Свързани статии

По-малко вероятно е да се пропиете

Според проучванията женените двойки са по-склонни да злоупотребяват с алкохола, особено ако са налице проблеми в брака. Дори да излизате и да пийвате коктейли с приятелките си, вероятността да прекалите или да се алкохолизирате е по-малка ако сте необвързани. 

Имате по-добър сексуален живот

Колкото и добра да е връзката, сексът все някога замира и губи стихията си. Ако сте сингъл вероятността да правите по-зашеметяващ секс е по-голяма. Пък и няма да ви пука за обвързващите обстоятелства, които връзката налага, защото просто ще се забавлявате. 

Имате повече предимства при търсене на нова работа

Така и така сте сменили статуса си от „обвързан“ към „необвързан“, защо да не смените и работата? Това ще стане доста по-успешно, ако сте сингъл. Много работодатели предпочитат хора, отдадени на работата и такива, които няма да се втурнат да обръщат повече внимание на семейството си, камо ли бъдещи млади майки!

Ще се справите с безсънието

Помислете – няма да има кой да ви рита и блъска от леглото, няма да ви дърпат постоянно завивката посред нощ. Пък и късното заспиване след секс доста често ви кара да се чувствате супер изморени на сутринта преди работа. Сега няма да има кой да ви безпокои!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Trojka Ahilova ( преди 9 години )
Даже са много повече, а самонавиването е за обвързаните
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 9 години )
Когато бях несемейна, взимах по-ниска заплата, защото не ми трябвала била висока! Какви са тия абсурдни твърдения, които пишете?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
6to za statii ? nikoga ne sam imala podobno mislene .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 3 rate down comment
Усмивка ( преди 9 години )
Прелича на самонавиване чрез мисловни излеяния на необвързани и ласкаене на егото им!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Това да не е статия-подигравка с необвързаните, защото точно на това прилича?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време