Интимно

Какво забравят мъжете по време на секс?

Забравят да говорят мръсни думи...

13.08.2014г. / 17 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сексът е приключение за тези, които са готови да пътуват през неизвестни места,  G – точки, готови на всякакви експерименти в името на удоволствието. В леглото е по-лесно да допуснеш грешка, отколкото да доставиш незабравимо усещане на любимия човек.

Често грешките се получават в следствие на това, че някой от двамата партньори забравя основни стъпки. Вижте какво най-често забравят мъжете по време на секс. 

Забравяте за стимулацията на една от G – точките – клиторът. Да, точно там. Нито встрани, нито по-нагоре, а на точното място.

Опитайте се да не забравяте за това важно място и най-важното - научете се така да го стимулирате, че да доставяте удоволствие на партньорката си, а не да има усещането, че ще ще остане без него.

Лубриканти, лубриканти, лубриканти. Имате нужда от тях, особено, ако партньорката ви няма нищо против аналния секс, а вие сте били достатъчно настоятелни, за да си получите удоволствието.

Забравяте за нейния оргазъм. Вие свършихте, а тя дали? Постарайте се, ако партньорката ви не е достигнала връхната точка на удоволствие с вас, също да си получи оргазма. 

Малките и нежни целувки са за предпочитане пред целувка с език тип „голдън ретривър“. 

Не забравяйте гърдите. Те също се нуждаят от нежна стимулация. Ако сте достатъчно търпеливи партньорката ви би могла да достигне до оргазъм само от стимулация на гърдите й.

Забравяте да говорите мръсни думи. Не забравяйте, че някои жени имат нужда да възбудят своите страсти, слушайки мръсните думи, които им прошепвате в ухото. Все пак най-големят сексуален орган е мозъкът!

Свързани статии

Не изчаквате партньорката ви да се навлажни. Претупването на любовната игра и ласките са честа причина жената да не е готова за същинския секс. В резултат на това, влагалището не е навлажнено и актът може да бъде доста болезнен. А това е черна точка за вас, господа!

Понякога няколко малки пошляпвания по дупето са за предпочитане пред един силен удар. Искате да възбудите вашата половинка, а не тя да си тръгне насинена, нали?

Игнорирате други части на тялото. Женското тяло не се състои само от вагина и гърди. Не пропускайте и други важни части на тялото на любимата, които може да стимулирате. Изучавайте тялото на половинката си и експериментирайте. 

Накрая никога не забравяйте да гушнете партньорката си. Има определена причина жените да търсят близост с мъжете след секс и кой знае, тази привързаност може и да ви хареса. 

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
4 rate up comment 2 rate down comment
АДАМ ( преди 9 години )
А за мъжа кога ще се сетят да напишат такава статия ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време