Интимно

Тайните на добрата любовница

Как да откриете перфектната любовница?

21.08.2014г. / 17 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В любовта мъжете и жените търсят едно и също -  перфектният любовник. Има редица показатели, които могат да подскажат на една жена, че насреща си има страстен любовник. Но кои симптоми издават добрата любовница? 

Има усет към храната

Мъжете избягват жени, които не знаят какво искат, дори когато става въпрос за избор на храна. Добрата любовница е уверена в изборите, които прави и в моментите, когато сте я поканили на ресторант.  

Според специалисти човешките вкусове в леглото, са също толкова разнообразни, колкото и вкусовете към храната. Някои жени предпочитат японска храна, а не обичат пица.

Така е и в секса. За някои жени стимулирането на гърдите например е силно възбуждащо, докато други биха искали да бъдете по-деликатни във всяко едно отношение.

Днешните дами определено не са срамежливи, а добрите любовници са взискателни както към вкусовете на масата, така и към тези под завивките. 

Тя се храни възбуждащо

Мъжете обръщат внимание на по-голяма част от жестовете и маниерите на жените. Това как се храни една дама, как борави с приборите, може много да подскаже за нейната сексуалност.

Ако тя се храни  бавно, наслаждава се на всяка хапка, оценява всеки вкус, то със сигурност е не само страстна любовница, но и жена, която обичат да прави любов дълги часове.

Добрите консуматори на масата са достатъчно добри и в леглото. 

Любимият й сладолед я издава

Според специалисти, всеки може да открие перфектния любовник според избора на сладолед.  Тези, които са любители на ледената страст с вкус на кафе са драматични, изкусителни и големи романтици.

Те най-добре се съчетават с любителите на ягодов сладолед. Любителите на ваниловия сладолед са емоционални и изразителни. В любовта най-добре си пасват с тези, чийто любим сладолед е шоколадовият с парченца шоколад и ядки.

А, ако любим ваш вкус е този на мента, потърсете дама, която обича шоколадов сладолед със заливка. 

Тя говори като вас

Казват, че често човек търси себе си в партньора, който е огледално на неговото вербално поведение. Търсите някой, който има същото темпо на говорене като вас, близък на вашия тембър и т.н.

Ако дамата към, която имате интерес разговаря с вас на една и съща тема, в разговора правите един и същи крачки, бъдете сигурни, че тя е добра любовница и ще постигнете хармония в сексуално от отношение. 

Целува се добре

Първите няколко целувки са показателни за това какво да очаквате в леглото, ако изобщо се стигне до там. За съжаление целуването почти винаги дава точна преценка за това дали имате насреща добър любовник.

Свързани статии

Обърнете внимание на това как се целува тя. Не е достатъчно само да ви целува. Добрата любовница използва своите ръце. Тя докосва, пристиска ви, издава стенания. Тя започва с малки и нежни целувки, докато не се слее с вас и ви остави в сексуално очакване. 

Тя е добър танцьор 

Танците също са показател за това какво ви очаква в леглото. Добрата любовница се движи под такта на музиката така, както би се движила в ритъма на любовта. Бавна, с изпиващ поглед, съблазнителка до последното трепване на всяка една част от тялото й.

Тя танцува така, сякаш прави любов. Ако танцът ви харесва не се бавете, а станете част от него. 

Коментирай
4 rate up comment 2 rate down comment
коня ( преди 9 години )
Вярно е,че една танцуваща добре гимнастичка е красиво и страстно усещане за окото, секса с нея е разтърсваща емоция,която се помни дълго)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
tedi ( преди 9 години )
LYUBOVNICATA KATO KAJE A- TRQBVA DA IMA PRODILJENIE OTSRESHTA TOVA E HARMONIQTA
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 2 rate down comment
Az ( преди 9 години )
сексът е много повече от просто секс! :))))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 4 rate down comment
Към Васко ( преди 9 години )
Васко, аз пък имам музикален слух, мога да пея, като малък редовно участвах в училищните празненства с пеене, но НЕ мога да танцувам. Тромав съм, тежа около 100 кг. И харесвам жените, не по-това, как танцуват, как се хранят и какъв сладолед предпочитат. Най-важното за мен е какво имат в главата. Защото и най-страхотната мацка, ако не може да върже две свестни приказки, в крайна сметка става досадна. Сексът си е секс, ама не е всичко. Пък е и до време. А после?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 9 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne mi dopada roliata na liubovnica . predpo4itam garantiranata vrazka , v neia se 4uvstvam po- uiutno i se otpuskam s liubimia 4ovek , Ina4e e ve4nia stres , 4e si vremenno , kolkoto za upotreba , Predpo4itam trainata i dokazana , s liubov bra4na vrazka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 4 rate down comment
Васко ( преди 9 години )
Има хора без музикален слух, т.е. не усещат нито ритъма, нито мелодията на музиката - следователно не са добри танцьори и никога няма да бъдат.Но това в никакъв случай не им пречи да бъдат добри любовници!Моля, не пишете глупости!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота