Интимно

Любовен хороскоп за 8 - 14 септември 2014

Романтика и страст за Лъвовете

08.09.2014г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица Рибите и Лъвовете ще се радват на хармония в любовта. За някои от представителите на зодиакалните знаци, любовният климат няма да бъде толкова слънчев. Ето какво показва звездната карта.
Овен

В началото на седмицата ще ви липсва подкрепата на партньора, когато става въпрос за кариера. Ще проведете важни разговори с любимия човек, но избягвайте тежките думи, за които може да съжалявате на по-късен етап. Напрежението в интимната връзка може да ви тласне на друга страна и вие да потърсите утеха или да бъдете привлечени от нова любов.

Телец

Ако имате половинка до себе си, през тези дни ще се усещате като едно цяло. Вашият любим/любима за вас е повече от сродна душа. От друга страна, някои Телци ще се замислят върху бъдещето на своята връзка и може би още тази седмица ще вземат крайно решение с кого да продължат напред. За тези от вас, които търсят любовта, е добре да разширят своя кръг от социални контакти.

Близнаци

Думите понякога могат наистина да болят, а за някои от Близнаците предстоят сериозни разговори с половинката. Бъдете наясно с тежестта на словата, които изричате и за техния дългосрочен ефект върху вашата връзка. Ако бъдете премерени, всичко ще завърши благополучно. За тези от вас, които това лято не намериха любовта, започва период, в който има реални шансове това да се случи.

Рак

За обвързаните Раци рискът да попаднат в конфликтни ситуации с любимия човек е много голям. Опитайте се да не бъдете манипулатори, както през повечето време, защото накрая това ще се обърне срещу вас. Вие също трябва да внимавате за това какви думи ще изречете при разговорите с вашата половинка.

Лъв

При Лъвовете има повече светлина, за разлика от повечето зодиакални знаци. В събота Марс навлиза в техния сектор на забавлението, романтиката и удоволствията. Ще се повиши значително либидото ви, а с това и сексуалната енергия. Имате силна харизма и ако нямате любим човек до себе си, периодът е подходящ за нова любов.

Дева

Половинката ви ще ви обгради с повече внимание. Ако имате някакъв проблем от служебен характер, той или тя ще ви бъде силна опора. Не забравяйте и вашата роля за подкрепата на любовта във връзката и зарадвайте с нещо романтично любимия човек. Ако търсите любовта, време е да се огледате добре около вас.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време