Интимно

Любовен хороскоп за 15-21 септември 2014

Любовният климат е спокоен

15.09.2014г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица романтиката ще бъде стабилна за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Любовният климат е спокоен и открива много нови възможности пред онези, които търсят любовта. Какво да очаквате? Звездната карта показва следното:

Овен

За тези от вас, които се намират във връзка, тази седмица ще възникнат много въпроси, които ще вълнуват сърцето ви. Оптимисти сте за бъдещето на вашата любов, но бъдете реалисти и малко по-предпазливи. Вероятно ще потърсите съвет от близък приятел или от любопитно четиво за любовта.

Телец

Ако скоро сте срещнали някой специален за вас човек, преминете на следващо романтично ниво в отношенията ви. Периодът е благоприятен за създаване на нова връзка, но през тези дни се опитайте да не споделяте подробности от интимния си живот с приятелите, за да не съжалявате.

Близнаци

Някои от вас ще се чувстват разочаровани от половинката. Той или тя може да покаже явна липса на подкрепа за вашите цели в кариерата, и ако това се случи, много е вероятно вие да се откажете от някаква цел, заради мнението на партньора. На този етап не взимайте решения за вашето кариерно бъдеще въз основа на чуждо мнение. За необвързаните Близнаци периодът е благоприятен за нова любов. Бъдете по-смели.

Рак

В последните седмици комуникацията между вас и половинката върви гладко. И през тези дни се опитайте да бъдете открити един към друг, да споделите вашите романтични желания и очаквания. Тези от вас, които търсят любовта, имат шанс да я открият на някакво социално събитие или на парти вечер.

Лъв

Докато вие сте настроени любовно и желанието ви за секс е достигнало своята връхна точка, от страна на интимния ви партньор може и да не срещнете разбиране. Тя или той може да не се чувства комфортно да осъществи с вас някои от вашите дълбоки сексуални фантазии. Това определено ще ви разочарова. Бъдете търпеливи.

Дева

Комуникацията с половинката ще върви гладко до момента, в който роднина не се намеси по някакъв въпрос в отношенията ви. Възможно е да настъпи една объркваща ситуация, затова премислете добре нещата преди да нападнете партньора с обвинения. Също не забравяйте и за романтиката в отношенията ви.

Коментирай