Интимно

Когато той иска само секс

Няколко сигурни знака, че той не иска да се обвързва сериозно или поне не с вас

17.09.2014г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Когато сме влюбени ни трябва съвсем малко, за да започнем да не виждаме нещата, които ни се случват по истинския начин. Дамите подвластни на емоции и чувства нерядко не виждат измамника пред себе си.

Какво търсите, само сексуални взаимоотношения или нещо по-сериозно? Тук са няколко сигурни знака, че той не иска да се обвързва сериозно или поне не с вас.

Той не ви представя като негова приятелка

Обърнете внимание как той ви представя на негови приятели или познати, които случайно сте видели в заведение. Ако каже „Това е моята приятелка...“ означава, че вече и другите знаят, че сте негова половинка. В случай че ви назове само по име означава, че той със сигурност няма сериозни намерения към вас и не би искал и другите хора да мислят, че сте сериозно обвързани.

Виждате се по график или когато той ви каже

Тайните и бързи срещи обикновено са по график или случайни. Той ще ви звъни, когато има нужда да задоволи сексуалния си глад. Без значение колко е часа. Няма срещи по заведения, няма ресторанти, дори ще пропусне да ви поздрави за рождения ден, защото иска единствено и само секс. И не, не е забравил, той дори не знае кога имате рожден ден, нищо че Фейсбук винаги напомня.

Не знаете нищо за него, но и той за вас

Когато си привлечен от някой специален човек, ти искаш да знаеш повече за него, както и той за теб, ако интересът е взаимен. Мъжете, които търсят само интимни ласки и нищо повече, не говорят за себе си много, но по-лошото е, че не проявяват интерес към вас като личност.

Той прекарва повече време с приятелите си, отколкото с вас

Когато един мъж се интересува сериозно от вас, ще се постарае да ви отделя повече време. Ако времето, което може да ви отдели е само за секс срещите ви, не таете напразни надежди. Той няма сериозни намерения към вас.

Претупва секса

Първият път сексът е бил страхотен, нали? Но следващите пъти той не се раздава в леглото. Претупва любовната игра, не се старае да ви възбуди, а търси само собственото си удоволствие.

Все още не познавате най-близките му хора

След месец, максимум два, вече трябва да имате някаква представа за това как се развиват взаимоотношенията ви. Помислете какво знаете за него, дали познавате семейството и близките му. Защото в противен случай вие може да се окажете поредната играчка, докато той гради сериозна връзка с друга.

Свързани статии

Той си има сериозна приятелка

Дали е така или послъгва? Никога не може да знаете, докато не го видите с друга. Но мъжете, които търсят само секс, започват своите взаимоотношения с думите: „Имам сериозна приятелка и я обичам“. Не се надявайте, че вие ще замените нейното място.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Trojak Ahilowa ( преди 9 години )
Ako iska samo seks - pravete go, sega wi e padnalo, toj za kakvo drugo vi e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Мъж ( преди 9 години )
Едно нещо не разбирам - защо жената държи да бъде ПОКАЗАНА като НЕГОВАТА половинка??? Тая жена идентичност няма ли че трябва да бъде ПОКАЗАНА??? Любовта е за двамата а не за сеир на останалите
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
5550132 ( преди 9 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Tq ( преди 9 години )
глупости са само за бройкаджиите!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
Vladeto ( преди 9 години )
Явно и куцо и сакато са се научили как да пишат глупости!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 5 rate down comment
... ( преди 9 години )
liubimia mi 4ovek po nikakav na4in ne e takuv ! Garantiram !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар