Интимно

Любовен хороскоп за 22 - 28 септември 2014

Раздвижване в положителна посока в сектора на любовта

22.09.2014г. / 10 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица позициите на Уран и Юпитер ще зарадват много зодиакални знаци в сектора на любовта. Отново се наблюдава раздвижване в положителна посока, както и баланс в отношенията с половинките за тези от вас, които имат партньор. Ето какво показва звездната карта за всеки зодиакален знак.

Овен

Новолунието през тази седмица (пада се в сряда) ще окаже влияние върху сектора на партньорството. Ако сте срещнали някой специален човек, ще имате възможност да поемете сериозен ангажимент един към друг. В четвъртък позициите на Юпитер и Уран ще ви донесат много късмет в любовта. През тази седмица определено ще ви върви в любовния сектор.

Телец

Ще бъдете съсредоточени повече върху работата и по-малко върху любовта. След събота взаимоотношенията с любимия човек ще се подобрят и може би ще вземете важно решение за общото ви бъдеще. Комуникацията помежду ви върви повече от добре, не забравяйте и за романтичните изненади към половинката.

Близнаци

Ако нямате партньор до себе си, на хоризонта се вижда подобряване в сектора на любовта и романтиката. Новолунието в сряда ще отвори възможността да се запознаете с някой специален човек. Не е изключено това запознанство да бъде и онлайн, чрез социалните мрежи. Впуснете се в приключението, защото ще останете приятно изненадани.

Рак

Служебните и семейни задължения ще ви държат малко далеч от романтиката във връзката. Ще искате да задълбочите и подобрите комуникацията с любимия човек. Ако сте в нова връзка ще искате да разберете повече за него или нея. Не се страхувайте да питате. Ще имате възможност и да споделите вашите мисли и желания. Като цяло седмицата е спокойна, просто обърнете повече внимание на романтиката.

Лъв

До сряда много от вас, които имат сериозна връзка ще трябва да вземат важни решения с половинката, като закупуване на нов дом, сключване на брак. Хубавото е, че сте на една вълна с любимия човек и ще постигнете разбирателство благодарение на взаимните компромиси. След събота имате фантастични възможности да продължите заедно напред.

Дева

Тази седмица най-добрият ви приятел ще бъде вашата интуиция. В резултат на това, без значение какво се случва тези дни, в любовния сектор следвайте вътрешния глас. Бъдете себе си, обмислете добре решенията си и не позволявайте да ви злепоставят или манипулират.

Коментирай