Всичко за зодиите

Кои зодиакални знаци са по-склонни към изневяра

Вижте кои мъже изневеряват най-много

20.09.2014г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки представител на зодиакален знак има склонността да изневери на своята половинка, когато нещо му липсва в любовната връзка. Но някои от тях могат да бъдат привлечени повече от идеята да водят двойствен любовен живот за разлика от други.

Едно интересно проучване разделя зодиакалните знаци на мъже и жени, които са по-силно привлечени към изневярата.

Според него сред мъжете, в любовта най-много измамници има от представителите на зодиите Риби, Водолей и Рак. Емоционални, те биха изневерили на своята половинка в момент, в който се почувстват отегчени от връзката. Привлечени са от тръпката, че могат да бъдат хванати в крачка. Въпреки това, те са изобретателни, предпазливи и лесно могат да заблудят своите партньори.

Дами, ако искате пламенна любов и партньор, който да не ви изневерява, трябва да се доверите на мъже от зодиите Скорпион, Стрелец, Козирог. Въпреки, че те рядко биха изневерили, това, което би ги подтикнало към тази крачка е липсата на удовлетворяването на сексуалния им апетит, особено за Скорпионите, които са много сексуални.

Стрелците имат нужда да чувстват винаги лоялността, вниманието и уважението на своята половинка. Козирозите също са лоялни в любовта до момента, в който не им изневерят. Тогава са склонни да „върнат жеста“.

Дамите, които са по-склонни на изневяра са представителките на зодиите Близнаци, Овен и Дева. Тези три зодии се нуждаят от постоянна тръпка и внимание в любовта. Обичат флирта и държат на разнообразието в леглото. Лесно се разсейват, затова партньорите им трябва да се стремят винаги да има с какво да ги задържат.

Свързани статии

Тези, които могат да се нарекат моногамни в любовта са Везни, Скорпион и Телец. Лоялни зодиакални знаци в любовен план, но и за тях изневярата може да се окаже капан в даден момент. Везните на моменти са егоисти и флиртът не им е чужд.

Скорпионите обичат секса и ако не получават това, което искат ще го получат от друг партньор. Страстните Телци са готови да дадат много за любовта, търпеливи са, но ако не получат обратна връзка, търсят друг партньор.

Без значение какво показва звездната карта и характеристиката на зодиакалните знаци, бъдете предпазливи в любовта, давайте, но и искайте и ако в даден момент се почувствате отегчени, по-добре сложете край на безсмислените любовни връзки.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )