Интимно

Видове целувки и тяхното значение

Ангелска целувка...

01.10.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, „Между нас не може да има връзка“ и т. н.

Вижте няколко вида целувки и тяхното значение.

Целувка по челото

Целувката по челото означава приятелство и загриженост. В зависимост от това как ви целуват или целувате, може да се покаже дълбока привързаност към любимия човек.

Влажни целувки

Те са дълбоки, страстни и показват желание за секс. Почти винаги идват от човек, който няма сериозни намерения към вас.

Целувка сладко изкушение

Еротична целувка, която кани партньора към нови и непознати пътища в секса. Единият партньор е намазал по устните си шоколад или сметана. Другият нежно целувайки и засмуквайки трябва да оближе изцяло сладкото изкушение. Този тип целувки имат своето продължение и по други части на тялото. Въображението оставяме на вас.

Целувката на вампира

Целувката на вампира е дълбока целувка по врата на партньора, която може да включва смучене и хапане. Като усещане може да бъде болезнено секси, а понякога оставя знаци с дни във вид на смучка.

Ангелска целувка

Целувайки по този начин, вие допирате устните си нежно до клепачите или в близост до очите на любимия човек. С ангелската целувка казвате „Добро утро“, „Лека нощ“ или се сбогувате с някого.

Целувката Eskimo

Знаете ли как се целуват ескимосите? Те трият връхчетата на носовете си един в друг. Тази eskimo целувка показва любов и интимност по един деликатен начин. В парка или на други обществени места често може да видите влюбени двойки да се целуват по този начин.

Френска целувка

Тя се счита за най-романтичната целувка. При нея езиците на партньорите не само се докосват, но сякаш танцуват в ритъма на другия, в ритъма на страстта. Често включва и нежно засмукване на езика на партньора.

Изпиваща целувка

Този тип целувка включва нежно смучене на устните на партньора и често е съпроводена с нежно и страстно захапване. Ако сте достатъчно добри при изпълнението на тази целувка, може да донесете много страст на половинката си Тя обикновено иска да подскаже желание за секс.

Целувка по ръцете

Да целунеш пръстите, ръцете, дланите на любимия човек означава, че показваш своето уважение, преклонение и доброта към него/нея.

Целувката по меката част на ухото

Гореща целувка, част от любовната игра. Интензивна, страстна, често освен устни използваме момента страстно, но деликатно да захапем тази ерогенна зона. Ако целувате по този начин партньора или той вас, то вие сте личности, които обичате дългите сексуални игри, чувствения секс и еротиката.

Целувката по бузата

Целувка, с която флиртуваме. С нея искаме да покажем на някого, че го смятаме за повече от приятел. Но от друга страна означава и приятелски поздрав.

Свързани статии

Въздушна целувка

Изпращате я към приятели, близки и любимия човек. Когато пращате такава целувка означава, че се разделяте с някого макар и за часове или минути. Тази целувка има дълбоко послание. Вашата любов сякаш се носи из въздуха, като невидими за очите думи, но не и невидими за сърцето на един влюбен.

Целувка по врата

Като страст тя много напомня за целувката на вампира, но в нея не се включват хапане и смучене на шията на партньора. Целувката по врата може да накара партньора да достигне до оргазъм.

Бърза целувка със затворена уста

Често срещана целувка между приятели. В интимен план може да означава, че двамата интимни партньори нямат сериозна връзка. Въпреки това този вид целувка казва „Беше ми приятно с теб“.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
О, благодаря, и аз си го харесвам :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
анонимен ( преди 9 години )
не, означава че имаш хубаво коляно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Хахахаха целувката по коляното значи, че ще има и още една по вътрешната част на бедрото...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
А целувката по коляното какво показва?:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
...kakvo da kaja ...az obi4am da celuvam liubim 4ovek , po mnogo razli4ni na4ini , i to s realno udovolstvie , ot obi4ta i liubovta koiato izpitvam kum 4oveka , No ...men li4no sa me celuvali mnogo , mnoogo riadko ,Strah me e da kaja i 4e e bilo pove4e formalno ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар