Интимно

7 типа мъже, с които всяка жена трябва да се срещне

Преди да открие Единствения

03.10.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

„Идеалният мъж“ вече е заменен от „Единствения“. Всяка жена тайно се надява да го срещне. Интересни срещи, бурни нощи, период на самота... етапи, през които преминаваме, търсейки Единствения.

Дали е съдба, късмет или привличане да намерим точната половинка? Какъв е образът на Единствения или той е съвкупност от няколко? С всяка нова любов ние научаваме нещо за себе си, за приоритетите в любовта, които си поставяме.

Дори и след като си тръгваме разочаровани от дадена връзка, тя никога не е на 100% погрешна. Независимо дали се срещаме с доброто момче или женкаря, винаги има какво да научим за любовта и отношенията с партньора.

Учим се да се пазим, учим се да обичаме себе си, да бъдем малко егоисти, учим се как се лекува разбито сърце, как се става добър комуникатор, израстваме като личности и т. н. Всеки различен типаж мъж, който преминава през живота ни, открива ново лице на любовта.

Защото тя никога не е една и съща. Но тази с Единствения винаги е най-силно желана. Споделяме 7 типа мъже, с които всяка жена трябва да се срещне преди да открие Единствения.

Горещият тип

Той е много атрактивен и жените винаги извъртат глава след него. Има атлетична фигура, държи много на добрия външен вид и често такъв тип мъже биват определяни като „мачо“. Не блести с остър ум, но има чувство за хумор, а сексът може да бъде наистина горещ.

Мъжът – парти

Той посещава най-актуалните барове и нощни клубове. Има широк кръг от познати, винаги е в добро настроение, комуникативен е и обича флирта. Да се забавлява до ранни зори е негово хоби. Рядко се обвързва със сериозна връзка и не защото не иска, а защото неговият ритъм на живот не се нрави на жените.

По-възрастният мъж

Срещите с мъже, които са по-възрастни от вас с 8, 9 и повече години са различни. Те могат да разкрият пред вас нови светове, да усетите внимание и жестове, които досега никой не ви е предлагал. Могат да бъдат забавни, разговорите с тях да са дълги и интересни или да установите, че има сериозно разминаване в ценностните ви системи. Въпреки това не пропускайте този вид срещи.

Брилянтният

Мъж, който е не само амбициозен, той е необикновен. Има широки познания във всяка област, чете по три книги на седмица, добър анализатор е. Изключително интересен събеседник, а в свободното си време определено знае как да се забавлява. И не на последно място – изглежда много добре.

Свързани статии

Флиртаджията

Защо с него, не е ли грешният тип? Да, но когато търсите Единствения, всеки мъж, с който ще се срещнете ще ви научи как да реагирате в дадени ситуации. Флиртаджията няма да се среща само с вас, но ще ви научи как да разпознаете измамника в любовта. И това не е вид мазохизъм, приемете го като превантивна мярка.

Нарцисът

Той е влюбен повече в себе си, отколкото във вас. Нарцисът може да бъде разпознат от разстояние. Винаги ще се опитва да блести над половинките си, но срещите с този тип мъже са още един ценен урок за вас.

Амбициозният

Той има добри познания за областта, в която се развива и постоянно търси начини да подобри своите възможности. Няма още 30 години, но е много успешен и утвърден в работата. Веднага ще забележите, че самочувствие не му липсва, но пък е с покритие.

Коментирай