Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 октомври 2014

Очаква ви много романтика

13.10.2014г. / 10 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Готови ли сте за романтика и хубави моменти в любовта? Е, тази седмица Венера ще си сътрудничи с Меркурий, въпреки че все още е ретрограден, както и с Юпитер. Ето и вашият седмичен любовен хороскоп.

Овен

За тези от вас, които нямат половинка, периодът е подходящ за нова любов, но само ако бъдете по-социални и не забравяте да се забавлявате след работно време. Но ако имате любим човек, много е възможно в началото на седмицата да получите подарък, който ще ви изненада приятно. Не забравяйте да покажете и вие своето внимание към половинката. Като цяло, през тази седмица ще има много хармония в любовния ви живот.

Телец

Романтична ще бъде седмицата и за Телците. Тези, които имат сериозна връзка или отскоро се срещат с някого, ще преосмислят много неща за взаимоотношенията си. Вероятно много от вас ще разкрият своите дълбоки чувства.

Близнаци

Тази седмица, за разлика от миналата, ще бъде много по-хубава за вас, Близнаци. Ако ви предстои среща с някоя интересна личност, разговорът ще върви чудесно, ще се чувствате оптимисти по отношение на вашите взаимоотношения. Със сигурност ще има много химия. Ако вече сте намерили любовта, просто се отдайте на романтиката.

Рак

Позицията на Луната във вашия зодиакален знак със сигурност ще окаже влияние върху любовния ви живот. Ако досега сте крили голяма част от емоциите си, то през тези дни ще покажете голяма част от тях. Вашият партньор може да бъде изненадан от колебанието на настроенията ви. Ако имате някакви разногласия, може да ги разрешите с много любов.

Лъв

Положителни вибрации в любовта очакват Лъвовете. Във вторник планетата на любовта Венера ще прегърне Юпитер. Тази връзка на планетите може да доведе до хармония и добра комуникация между вас и любимия човек. Ако търсите любовта, има шанс да я срещнете.

Дева

В случай че имате финансови затруднения, ще имате нужда от съвет от страна на половинката си. Доверете се на партньора и не бързайте със сделки или други финансови операции. За Девите тази седмица любовта е изместена от битовизми.

Коментирай
Свободно време