Интимно

По какво да разберете, че срамежлив мъж е влюбен във вас?

Без да подозирате за чувствата му

31.10.2014г. / 16 19ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Срамежливите мъже също се влюбват! Знаете, нали? А бихте ли забелязали, че сте привлекли нечие стеснително внимание?

За да сте по-наблюдателни сме ви подготвили няколко белега, които се прокрадват в поведението на срамежливите мъже и които ще ви подскажат кой срамежливко има чувства към вас! Не подценявайте стеснителните мъже – невинаги мачовците са добра партия!

Трудно му е да установи зрителен контакт

Един от най-очевидните признаци, че някой стеснителен мъж ви е хвърлил око, но се притеснява да го демонстрира открито е, когато смутено избягва погледа ви. Това определено трябва да ви подскаже, че ви харесва ужасно много, но не знае как да подходи. Това не е признак на липса на мъжество, а просто белег на характера.

Ако проявите интерес и задълбочите отношенията си в бъдеще, може и да откриете колко любопитна личност е той, кой знае!

Той казва глупави неща във ваше присъствие

Лицето на срамежливите мъже, които на всичкото отгоре са влюбени, се превръща в червено платно от срам, ръсещо куп глупости една след друга. В непохватния си стремеж да ви впечатлят те наистина могат да кажат нещо тъпо.

Навърта се около вас

Ще познаете кога сте привлекли вниманието му ако той се навърта все около вас. Където сте вие – там е и той! Но никога не казва ясно и точно защо е тук и какво точно прави. Просто си намира повод да ви наблюдава влюбено и няма как да не ви направи впечатление втренченият му поглед, който рязко се отмества, когато го срещнете.

Той винаги взима вашата страна

Ако сте в една компания с някои стеснителен господин и ако ви направи впечатление, че той застава на ваша страна в приятелски спорове, защитава ви и дава за пример ваши твърдения, бъдете сигурни, че искрата е запалена.

Свързани статии

Той изглежда ядосан и нервен около вас

Някои мъже в подобна безпомощна ситуация изглеждат наистина ядосани във ваше присъствие. Дори понякога се чудите какви са тези смесени сигнали, които ви изпращат. На моменти си мислите, че дори не се интересуват от вас.

Става нервен около вас

Срамежливите мъже често изпитват силни притеснения от вашето присъствие. Обектът на любовта им не подозира за чувствата им, а липсата на смелост и увереност да дойдат при вас и да споделят или поне да се пробват, предизвиква понякога дори комични нервни изблици.

Той е мълчалив покрай вас

Ако сте срамежлив човек, надали стихията ви ще е в ораторското майсторство. На всичкото отгоре езикът ви съвсем ще се върже, когато човекът, в когото сте тайно влюбени се появи. Притеснението, че можете да се изложите или да кажете нещо неподходящо, което да ви направи да изглеждате глупави, ще ви запуши още повече устата и ще предпочетете да си замълчите.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
nema strasno i sramejivite macki gi razbirame za teh imame specialna stesnitelna recepta koyato ste gi nakarame da se zboguvat sas sramejlivosta zlatceee
отговор Сигнализирай за неуместен коментар