Интимно

Любовен хороскоп за 3 – 9 ноември 2014

Ще преоткриете партньора си на едно по-високо духовно ниво

03.11.2014г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През първата седмица на ноември любовният климат ще бъде изпълнен с романтика и любов за някои представители на зодиакалните знаци. Други ще преоткрият партньора си на едно по-високо духовно ниво. Вижте повече за това какво ви очаква в любовта.

Овен

Искате да изживеете живота си така, че да се възползвате от всяка възможност. В любовта може би се престаравате, когато става въпрос за постигане на удоволствие, за да запълните някакво празно пространство. Сърцето ви се нуждае от повече любов, която да е споделена.

Телец

Ако усещате, че емоцията взима превес, не се опитвайте да я скриете. Само така половинката ви ще разбере от какво се нуждаете вие. Той или тя ще бъдат положително настроени към вас и ще бъдат готови за задълбочени разговори. Седмицата е подходяща за романтични изненади.

Близнаци

Усещате напрежение в работната среда и това пряко може да се отрази на любовния ви живот, ако имате половинка до себе си. Уязвими сте и имате нужда от подкрепата на любимия човек. Ако все още не сте срещнали любовта, не спирайте да търсите!

Рак

Промяната в социалния ви живот ще ви помогне да разберете кой е най-добрият курс на действие по отношение на любовта. За някои от Раците любовния живот върви хармонично, докато други може да се почувстват измамени от половинката си. Ще имате нужда да преосмислите вашата връзка и след това ще предприемете действия.

Лъв

Ентусиазмът ви в любовта е стигнал връхна точка. Искате всички да разберат колко щастливи сте в любовта. Някои от вас планират да представят своята половинка на членовете на семейството. Не насилвайте събитията. Нека всичко се случи, когато му дойде времето.

Дева

Има някакви притеснения между вас и половинката ви, които ще бъдат повод за важни разговори през тази седмица. Ще усещате подкрепата на любимия човек. Това ще намали вашата уязвимост към проблемите и ще ви направи по-силни в решаването им.

Коментирай
Свободно време