Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 ноември 2014

Необвързаните имат шанс за нова любов

10.11.2014г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Последната седмица не беше особено положителна в сектора на любовта. В седмицата между 10-и и 16-и ноември представителите на различните зодиакални знаци ще се радват на повече романтика, еротика, а необвързаните имат шанс за нова любов.

Овен

Служебните ви ангажименти ще отнемат много от времето ви за романтика. Позициите на Венера и Сатурн ще ви подканят да направите равносметка за вашата връзка след сряда. Възможно е да се появи финансов въпрос за разрешаване. Бъдете готови да вземете реалистични решения.

Телец

През тази седмица ще настъпи поврат във вашите взаимоотношения. Ако имате половинка до себе си, или ще задълбочите вашата връзка, или ще се стигне до раздяла. За тези от вас, които търсят любовта, периодът е подходящ за нова любов. Въпреки това, бъдете внимателни и добре обмисляйте подхода си към отсрещната страна.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще се радват на много романтика през тази седмица. В понеделник Марс и Плутон ще се сблъскат в частта от диаграмата, която се свързва със споделените физически ресурси. Въпреки хубавите моменти, могат да се появят финансови въпроси, които ще трябва да разрешите. Хармонията и положителната вълна в партньорството ви ще се задържат до 10 декември.

Рак

За тези от вас, които са обвързани, любовта ще бъде изпитание. Налице са обстоятелства, които ще направят трудно времето, прекарано заедно и периодът няма да ви донесе романтика. Ще е нужно време, за да премине кризата във вашата връзка.

Лъв

Любовта е във въздуха! В неделя Венера ще влезе в сектора на любовта и ще се задържи там до 10 декември. Имате невероятна възможност да увеличите романтичния потенциал. Ако имате любим човек до себе си, ще се чувствате много влюбени, обичани. Ако търсите нова любов – излезте и се забавлявайте. Някъде там е вашата половинка.

Дева

В понеделник Марс и Плутон ще се сблъскат в сектора на романтиката. Това може да ви накара да се почувствате неспокойни. Ако скоро сте срещнали някого, отношенията ви може много бързо да се превърнат в сексуални. Не спирайте да преследвате това, което желаете.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Za vodoleite pishe "10 dekemvri".... neshto nedogledano mai?!От редакцията: Така си е, астролозите имат предвид тази дата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар