Интимно

5 причини да гледате по-често порно с партньора

Може да подобри любовната игра

09.11.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Все още за някои гледането на порно е социално зло. Според експерти и двойки, които гледат секс филми, това оказва положително влияние върху сексуалния живот.

Ако погледнем научно на този жанр филми ще видим, че действително има какво да научим за секса, доверието и сближаването между партньорите. Вижте 5 причини да гледате по-често порно с партньора.

Това е като споделено хоби

В почти всяка двойка единият от партньорите има хоби или занимание, на което посвещава често част от своето време. Споделянето на хобито с партньора е като инвестиция в дълголетието и хармонията на връзката. Ако любимо ваше занимание е да се усамотявате гледайки порно, защо не включите в него и партньора си?

Порното създава нови роли за мъжете и жените

Във всеки от нас спи по един или много сексуални образи. Подсъзнателно всеки би искал да бъде част от секс ролева игра и да влезе в образа на определен герой. Гледането на порно ще преоткрие тези ваши сексуални таланти, на които да дадете свобода.

Това е един лесен начин да научите повече за сексуалните фантазии на партньора си

В добрата комуникация с любимия човек винаги има нещо, което запазваме за себе си. Темата за секса, мастурбацията и доставянето на взаимно удоволствие може да бъде притеснителна за двамата партньори.

Несподелянето на желанията и сексуалните нужди почти винаги носи негативен ефект за връзката на един по-късен етап.

В този смисъл порното може да разчупи тази бариера и да сближи партньорите на едно друго ниво. Ниво, в което ще могат свободно да споделят своите сексуални фантазии и да научат повече един за друг.

Свързани статии

Може да подобри любовната игра

В съвременния свят всичко се движи с ускорени темпове, включително и сексът. Често се нуждаем от нови и нови стимули, за да повишим и подобрим сексуалната възбуда. Порното може много да помогне да направим сексуалната игра разнообразна и вълнуваща.

Порното създава нужното настроение за любов

След дългия работен ден, домакинските задължения, вечерите на партньорите нерядко завършват мълчаливо в спалнята. Липсата на желание за секс може да бъде продължителна във времето.

В тези моменти любовният живот се нуждае от малка стимулация, от настроение, което взаимното гледане на порно може да даде.

Коментирай