Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 ноември 2014

Нови възможности в любовен план

17.11.2014г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица позицията на Слънцето, Сатурн, Венера и Нептун ще дадат един добър тласък на романтичните взаимоотношения.

Представителите на различните зодиакални знаци ще се радват на добра комуникация с партньорите си и на нови възможности в любовен план. Вижте повече в следващите редове.

Овен

В четвъртък ще се почувствате като омагьосани от вашата половинка. Не забравяйте, че всеки може да сгреши, затова не гледайте през цялото време през розови очила, а бъдете реалисти.

Телец

Бъдете внимателни в това как тълкувате посланията, които ви изпраща отсрещната страна. Те могат да бъдат смесени. Преди да се впуснете в любовни приключения, изяснете какви са желанията ви. Ако гледате в една посока – очакват ви романтични дни.

Близнаци

Любовта пристига при вас като една еуфория. За чувствителните Близнаци това определено е разсейващо, що се отнася до техните амбиции и професионални успехи. Разграничете работата от личните ангажименти и се наслаждавайте на романтиката.

Рак

Без значение дали са обвързани или не, за някои от представителите на зодия Рак ще настъпи романтичен период. Възможно е тази романтика да е провокирана от ваш колега. Ще се почувствате така, сякаш сте сродни души. И все пак не гледайте на ситуацията идеалистично, особено ако офис политиката не ви позволява да имате флирт на работното място.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще кипят от желание за секс. Ако нямате сексуален партньор, периодът е подходящ да намерите такъв. В случай, че вече сте го открили, сексуалното желание може да прерасне в дълбоки и истински чувства.

Дева

Романтика ще има и при Девите. За тези от вас, които имат половинка до себе си, настъпва период, в който може да започнете с плановете за общо бъдеще. Не е изключено роднина да опита да попречи на вашето щастие. Не позволявайте това да наруши хармонията между вас.

Коментирай