Интимно

Как ревнуват мъжете от различните зодии

Телецът действа разрушително

21.11.2014г. / 15 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Ревността е съставна част от любовта. Тя често носи болка, несигурност и експлозия от емоции. Няма формула, която да може да определи дали мъжете или жените са по-ревниви.

Но следващите редове ще ви разкрият малко за това, как проявяват своята ревност мъжете от различните зодии.

Мъжът Овен

Когато Овенът се чувства застрашен от конкурент, той винаги се състезава с противната страна. Ако дамата му получи букет цветя, той ще изпрати два пъти по-голям. Ако получи скъп пръстен, той е склонен да даде много повече пари, за да купи по-скъпо бижу. За мъжа Овен е важно не само да запази партньорката си, но и честта си.

Мъжът Телец

Мъжът Телец е ревнив по природа. Когато територията му е застрашена, той може да даде свобода на емоциите и да чупи и разрушава. В други случаи може да даде свобода на своята упоритост и без да проучи всички факти да сложи край на връзката си. Трудно му е да приеме, че половинката му може да има за приятели мъже, затова винаги е нащрек.

Мъжът Близнаци

Мъжът Близнаци също е ревнив и на моменти болезнено. Често жените, които се опитват чрез провокация да накарат Близнак да ревнува не разбират, че тези им действия могат да доведат до загуби за тях. Никога не давайте повод на мъж от тази зодия да ревнува. Той е способен да се превърне в преследвач, ако се усъмни, че половинката му кръшка.

Мъжът Рак

За чувствителния Рак любовта е нещо специално. Той е емоционален, но в повечето случаи успява да контролира тези емоции, особено когато става въпрос за изневяра. Трудно прощават. Ако партньорката им сгреши в любовта, Раците са склонни да се разделят с нея. Наказват много жестоко с думи, от които боли.

Мъжът Лъв

За горделивият Лъв партньорката е като собственост, като лична вещ. Тя е само за него, независимо дали той обича да води двойствен любовен живот или моногамна връзка. Винаги ясно показва на останалите представители на мъжкия пол, че никой не бива да доближава партньорката му.

Мъжът Дева

Мъжът Дева ще използва своя цинизъм, за да изкаже недоволството си към половинката, ако я заподозре в изневяра. Всъщност с повод и без, Девите винаги ще обърнат така ситуацията, че да изкарат своята партньорка невярна.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Tq ( преди 9 години )
за близнаците не знам, но телците са ужас...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
interesno ...ne znaeh za bliznacite , hahahha , tova daje i ne sam predpolagala 4e e taka , hm ,,,, v li4en plan govoria a ne za slujebni kontakti ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време