Интимно

Никога не правете тези неща публично!

Двойки с неприемливо поведение

22.11.2014г. / 15 41ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Двойките са различни, както различни са и хората. Реакциите, поведението – всичко зависи от темперамента на двойката и партньорите, които я съставляват.

Има някои неща, които е за предпочитане да не правите публично, не само заради общественото мнение и социалните порядки, но и заради личното ви самоуважение.

Не прекалявайте с интимността

Целувките, прегръдките, държането за ръце – всички тези общоприети действия са допустими, стига да не прекрачват границата със скандалното. Има двойки, които прекаляват с демонстрацията на интимност. Достойнството няма само лично измерение, а и публично.

Не правете скандали пред хора

Има моменти, в които другият може да ви изкара извън нерви или вие него. Колкото и да е зле положението, избягвайте публични избухвания. Може и да е забавно за околните, особено за тези, които обичат да гледат сеир, но за вас определено не е забавно, затова го оставете за по-късно, когато сте насаме.

Не зарязвайте гаджето си

Зарязването е достатъчно обидно, за да го правите и пред публика. Какъвто и да е проблемът, оставете го за по-късно. Не правете нещата още по-унизителни!

Не правете гаджето си на глупак

Унизително може да бъде не само зарязването, но и това да демонстрирате подигравателно отношение към половинката си. Дори да ви е писнало от него, дори да не можете да го понасяте повече, не правете това достояние за всички. Срамно е, а и не говори добре за вас.

Бебешко говорене

Почти всяка двойка си има свой език. Повечето думи, употребявани от двойките, са сладникави и дори лигави. Те са предназначени за лични моменти, когато сте само двамата и ако ги използвате пред хора, по-скоро биха предизвикали присмех, отколкото умиление.

Това се отнася и за бебешка интонация.

Свързани статии

Говорене на мръсотии

Колкото бебешкият език е забранен, толкова и мръснишкият. Ако говоренето на мръсотии ви възбужда, правете го, когато сте само двамата. Не е нужно да скандализирате околните. Публичното говорене на мръсотии не създава добро впечатление. Оставете го за моментите, в които ще имате възможността да нашепвате тези думи в ухото на другия.

Обсъждане на лични въпроси в социалните мрежи

Изключително тъпо е, когато двойката коментира проблемите си на стената в социалната мрежа. Особено ако съдържанието е публично. Там не е мястото да го правите. Ако не искате да станете обект на подигравки, изчакайте удобен момент, когато се гледате очи в очи.

Демонстрация на ревност

Понякога ревността е здравословна. Но когато тя се превръща в публично достояние, нещата могат да излязат извън контрол. Освен това, ако партньорът ви прави остри забележки на някой непознат, с когото говорите, това спокойно може да е сигнал, че трябва да внимавате с този човек.

Още повече – такива грозни сцени не са подходящи за пред непознати.

Коментирай
33 rate up comment 8 rate down comment
me ( преди 9 години )
До ...: savsem iskreno i li4no si s "miliq si boko" :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 11 rate down comment
... ( преди 9 години )
prepolagam 4e stava duma za slujebni gadjeta ili za slujebni habibi , otdavna sam kazala 4e sam savsem li4no samo s ....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 11 rate down comment
... ( преди 9 години )
obiknoveno se distanciram totalno , tova mi e deistvieto .....koito kakto me razbira ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 11 rate down comment
... ( преди 9 години )
edno e da si realno li4no s 4oveka i da si ima vsi4ki liuansi na kontakti , i savsem drugo e da se 4udi6 kak da kaje6 edno ili drugo , Govoria savsem li4no .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар