Интимно

Спрете да се притеснявате за тези неща – мъжете не ги забелязват!

Кое е невидимо за мъжкото око?

30.11.2014г. / 15 20ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Всички жени се притесняват за разни малки нередности във външния си вид, особено когато излизат на среща с мъж. Често обаче мъжете изобщо не забелязват тези малки дефекти, на които жените придават излишно голямо значение.

Той вероятно си мисли колко привлекателна изглеждате, а вие се притеснявате излишно за неща, които са невидими за мъжкото око. Кои са те?

Вашият маникюр

Ако сте притеснени, че лакът ви се е обелил на някои места, бъдете сигурни, че мъжът с вас няма да забележи. Дори няма да си спомня с какъв цвят лак сте били на срещата. Нескопосан маникюр, олющен лак и счупени нокти могат да забележат само жени. Така че – притеснявайте се от лоши коментари, само ако сте в женска компания.

Прорасналите корени

Спрете да подчертавате как е трябвало да си боядисате косата, защото ако не го кажете, той няма да забележи, че сте за боядисване. Онова, което наистина има значение е, че вероятно му се прави секс. Корените на косата ви са последното нещо, което ще види в този момент.

Свързани статии

Стриите ви

Ако се появите пред него предизвикателно облечена, последното нещо, което ще види са стриите, белезите или луничките ви. Той ще бъде твърде зает да си мисли как е извадил такъв късмет пред него да се появи такава привлекателна секси мацка! Онова, което ще се случи между вас има значение.

Дрехите ви

Жените отделят твърде много време да размишляват кой тоалет е подходящ за повода или срещата. Мъжете не се вглъбяват чак толкова в размисли за външния вид. Това, което има значение е големината на торбата, която сте напълнили след пазар в мола. Мъжете мразят да харчат излишни пари за парцалки.

Гримът ви

Единственото, което мъжете забелязват е, когато жената носи прекалено тежък грим. Това е едно от най-непоносимите за тях неща във външния вид на нежната половина на човечеството.

Ако сте с прекалено лек грим или сте избрали не съвсем подходящ цвят, не се притеснявайте. Партньорът ви няма да забележи.

Веждите

Не очаквайте от един мъж да оцени колко добре сте оскубали и оформили веждите си. Те просто не забелязват тези малки подробности. Ще забележат единствено, ако сте оставили всичките си косми между очите и сте заприличали на Фрида Кало.

Бижута

Можете да се окичите с цял низ от фалшиви диаманти на врата си – той няма да разбере. Бижутата, на които мъжете обръщат внимание, са пръстените. Ако носите пръстен, който прилича на годежен, имате халка или белег от пръстен, това ще е първото нещо, което един мъж би забелязал.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
бай брадър ( преди 9 години )
Като мъж мога да потвърдя почти всичко написано. Разбира се, дали важи генерално за всички мъже, нямам идея;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 3 rate down comment
Tinkerbel ( преди 9 години )
Да бе, не забелязват. Първо ме гледа в ръцете, дали маникюра ми е в ред или се бели.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 4 rate down comment
### ( преди 9 години )
abe ne e taka , ama ne obi4qam sporovete . to v dne6no vreme majete sa po- suetni ot jenite za van6nia si vid , kakvo ostanalo jena da se poiavi neopravena , oliu6tena i neskoposana - ostavam na fantaziite na 4itatelite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар