Интимно

Какво си мислят мъжете, докато сте там долу

„Дали там долу всичко е наред?“

06.12.2014г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

По време на любовна игра той издава стенания. Сигурен знак, че вие определено успявате да му доставите удоволствие. Истината е, че по време на секс мъжете и жените не успяват да освободят напълно съзнанието си и да се отдадат на преживяването.

Изникват хиляди въпроси, които често остават без отговор, като тези за това какво си мислят мъжете докато вие сте там долу. Тук са няколко кратки отговора.

„Как мога да получа по-добра картина оттук?“

Мъжете обичат оралния секс, но повече от това обичат да ви наблюдават как го правите. Искат да имат запазено място на първи ред, дори когато става въпрос за любовната игра. Така че, дами, когато партньорът ви ви докосва нежно по косата и я събира в дланите, всъщност иска да подобри видимостта от неговия ъгъл към вас.

Това е част от поведението на мъжете по време на любовните ласки. Гледката ги кара да се чувстват като победители и ги възбужда още повече. Ако се чувствате некомфортно, когато прави това, дайте му знак, но след края на секса.

„Иска ми се да снимам това.“

Защо? Мъжете искат да си припомнят хубавите моменти, които са имали в леглото със своите партньорки. Освен това по време на мастурбация всеки мъж се нуждае от някакъв стимул. Вие и вашите орални ласки може да бъдете неговия стимул в най-интимния му момент. Разбира се, бъдете предпазливи при заснемането на домашно порно.

„Много добре, още малко остана!“

Когато правите орален секс на партньора си, това или е част от любовната игра, или искате да го доведете до кулминационната точка. Ако е само любовна игра, трябва да знаете кога да спрете. Малко преди еякулация пенисът на мъжа прави няколко леки движения, като контракции.

Тогава е моментът, в който вие трябва да се отдръпнете, за да продължите с другите любовни удоволствия. Но ако ще достигнете до крайната точка, знайте че в момента, в който вие усетите наближаващата еякулация, той си мисли „Много добре, още малко остана!“.

„Продължава доста дълго време“

Всеки мъж би се радвал на продължителния и чувствен орален секс. Направете така, че времето, докато сте там долу да му се стори безкрайно.

Свързани статии

„Кога беше последният път, когато я задоволих орално?“

Хубавият орален секс често е едно напомняне за мъжете за това колко често връщат жеста на своите партньорки. Тъй като те не биха искали да се проявят като егоисти и лоши любовници, тайно се надяват да направите любовната игра още по-палава и да се завъртите в поза 69. Опитайте! Изненадите никога не са лоша идея.

„Дали там долу всичко е наред?“

Под „наред“ мъжете си мислят за размера на пениса, дали според вашите критерии е задоволителен размер, дали са достатъчно добре обезкосмени, дали ухаят приятно и т. н.

„Дали ще ги погали?“

Тестисите! Не забравяйте и не подминавайте по време на любовна игра тестисите. Докосвайте ги, целувайте ги. Това доставя невероятно удоволствие на мъжа.

Коментирай
Свободно време