Интимно

Любовен хороскоп за 8 – 13 декември 2014

Очаква ви много романтика

09.12.2014г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Настъпват дни на романтика, подобряване на комуникацията и шанс за нова любов. Декември е положителен на този етап по отношение на любовта. Вижте какво ви очаква в седмицата между 8 и 14 декември.

Овен

Това как се чувствате и изглеждате ще зависи пряко от отношението на любимия човек към вас. Ако той или тя ви карат да се чувствате обичани и щастливи, ще бъдете в отлична форма. В случай, че се породи неразбирателство между вас през тази седмица, това ще ви накара да се замислите дали има смисъл да продължите взаимоотношенията помежду ви.

Телец

Основен приоритет за обвързаните Телци е духовната връзка с половинката. Ще се чувствате сигурно, само ако споделяте една философия и разбирания за живота около вас. От друга страна дори и да имате леки разминавания в идеологията, това ще ви помогне да опознаете по-добре любимия човек.

Ако търсите нова любов, трябва да преосмислите добре своите приоритети и това, което искате да получите от любовта.

Близнаци

На път сте да увеличите положителните емоции по отношение на любовта. Има нещо в миналото ви, свързано със стара любов, което може да излезе наяве и ви притеснява. Бъдете спокойни. Сегашният ви партньор е много възможно да прояви разбиране за миналото. Вашата мечтана любов е възможна. Всичко, от което се нуждаете е малко повече вяра.

Рак

Отношенията с любимия човек са на път да се хармонизират. Истинска обич, романтика и едни и същи ценности ще споделяте с партньора. Вашата ангажираност един към друг ще бъде възстановена. Опитайте се да запазите тази хармония.

Лъв

За някои Лъвове през тази седмица може да се появи някаква офис романтика. Възможно е и да споделите на колега за вашето увлечение. Най-хубавото е, че няма да останете разочаровани от тази нова тръпка.

Дева

Любовният потенциал се покачва и при представителите на зодия Дева. От сряда до 3 януари 2015 година Венера ще бъде във вашия сектор на удоволствието и романтиката. Обвързаните ще бъдат удовлетворени от любовта, а самотните може да срещнат нова любов.

Коментирай